Neemt jouw team de macht over van de maffia? En het complete familiekapitaal? En verdeel je het daarna weer eerlijk over je inwoners? Speel “Jacht naar de macht” en neem de scepter over van de Don!
Wat staat je te wachten tijdens Jacht naar de macht!
Tijdens deze super spannende city-game “Jacht naar de macht” is het doel om als team de machtigste familie van de stad te worden. Door het afpersen en omkopen van de juiste personen bouw je gedurende het spel een steeds groter wordende kapitaal op. Ook krijg je hierdoor steeds meer aanwijzingen hoe de Don eruit ziet en waar deze zich ophoudt.
Je gaat als team op pad gewapend met je mobiel en een stadsplattegrond. Hierop staan meerdere afpers- en omkooplocaties. Wanneer je op een locatie aankomt krijg je direct een opdracht of vraag door. Voer dit goed uit, bouw je kapitaal langzaam op en ontcijfer het uiterlijk en de locatie van de Don. Welk team zal als eerste de Don ontmaskeren en zijn scepter overnemen? Snelheid en tactisch inzicht zijn bij “Jacht naar de macht” van levensbelang.
Jacht naar de macht! is in diverse steden in Nederland te spelen (ook in het Engels). Het spel kan naar wens op iedere locatie uitgezet worden.
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Mooiste terras aan de Waal.
Kijk er met al je zintuigen naar uit. Proef de sfeer, geniet van de heerlijke gerechten en voel je welkom.
Tiel is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt 41.179 inwoners en heeft een oppervlakte van 34,81 km². De Tielse bevolking telt ruim 5500 allochtonen. Tiel ligt aan de A15 en kan bereikt worden via de N834 en N835. De stad ligt ingeklemd tussen de rivieren de Waal en de Linge en het Amsterdam-Rijnkanaal. Tiel fungeert als eindpunt van de spoorlijnen Utrecht - Tiel en Arnhem - Tiel. Sinds 2007 heeft de wijk Passewaaij een station op de lijn Utrecht - Tiel. Verder heeft Tiel heeft een overnachtingshaven voor de binnenvaart.
In het oude stadscentrum herinneren vele monumenten aan dat rijke verleden, zoals de Sint Maartenskerk, de Waterpoort met Groote Sociëteit, het Kantongerecht, de voormalige sociëteit Bellevue, het uit 1525 daterende Ambtmanshuis dat samen met de door Jan David Zocher ontworpen Ambtmanstuin deel uitmaakt van het stadhuiscomplex, en het eveneens uit de 16e eeuw stammende Gotische huis aan de Weerstraat.