Stuk vermaak tijdens een lunch op een zeer interessante manier. Spel zat goed in elkaar!
Het Kerst Mysterie - Lunch
Helemaal in je rol tijdens het grootste Kerst Mysterie ooit!
Je kwam voor een lekkere lunch? Even ongecompliceerd genieten? Heerlijk. Totdat… Ga lekker zitten en geef je oren en ogen (en mond!) de kost. De leukste pret is voorpret. Dat geldt zeker voor het Kerst Mysterie. Want meerdere personen in jouw gezelschap spelen een eigen rol in een ongelooflijk verhaal! Gaat Kerst dit jaar wel door? Los het Mysterie op en red Kerstmis! Ondertussen geniet je van een heerlijke lunch: de lekkerste cliffhanger!
Wat staat je te wachten tijdens het Kerst Mysterie - Lunch?
Rust op de set! We beginnen met een drankje en iets lekkers. Het is misschien even wennen: veel bekende gezichten en toch zoveel nieuwe karakters. Geen probleem, onze assertieve quizmaster helpt je daar zo overheen. Een korte introductiefilm licht de spelopzet en de verhaallijn toe. Daarna wordt de groep opgedeeld en schuiven jullie aan voor de eerste gang. Terwijl jullie genieten van de gerechten ontvouwt het Kerst Mysterie zich langzaam. Quiz, puzzel en acteer: tussen de gangen door komen jullie steeds dichter bij de ontknoping!
Wie zijn erbij betrokken?
Wat is de aanleiding?
Wie is de spil in het Mysterie?
Verzamel zoveel mogelijk feiten en geef jouw team de scoop! En dus de winst. Aan het einde van het spel komt de waarheid naar boven en uiteraard krijgt het winnende team een toepasselijk cadeau.
Meer lezen
Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.
Stuk vermaak tijdens een lunch op een zeer interessante manier. Spel zat goed in elkaar!