Help de Paashaas eieren zoeken! bij Brasserie Springerin Schoonhoven

Deze slordige paashaas is zijn paaseieren kwijt.

Aan jou of jullie de taak om deze te vinden. Wij hebben deze paaseieren virtueel verstopt in de buurt waar je woont.

 

Voor de speciale paasprijs van € 9,50,- speel je met jouw gezin al dit leuke paasspel.

Boek dit spel en ga virtueel paaseieren zoeken en help de Paashaas zijn mandje vullen. 

Tijdens de zoektocht ontvang je via de app leuke extra opdrachten.

Een origineel spel voor tijdens de pasen met het hele gezin.

Het leuke van dit spel: het kan gewoon bij jou in de buurt!

Meer lezen

Help de Paashaas eieren zoeken!

Prijs op aanvraag

Vanaf 1 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 259 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Prijs is inclusief btw
Inclusief reserveringskosten
Brasserie Springer in Schoonhoven

Brasserie Springer in Schoonhoven

Gastronomie van generatie op generatie


Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.


Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis


Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.


Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.


Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.


Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.


Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.

Schoonhoven

Reviews

9,5
Ineke

Samen met onze zoon van 7 virtueel paaseieren gezocht. Wat was dit leuk om te doen. Dit is zeker een aanrader!

10
John Kruissen

Wij mochten met ons gezin dit spel testen! Kinderen raken fanatiek en vinden het leuk om de paaseieren te zoeken in de buurt, zeker een aanrader!

Meer reviews

Zij gingen u voor!

06-04-2021

Help de Paashaas! at home  (Eigen locatie)

05-04-2021

Help de Paashaas! at home  (Eigen locatie)

05-04-2021

Help de Paashaas! at home  (Eigen locatie)

05-04-2021

Help de Paashaas! at home  (Eigen locatie)

05-04-2021

Help de Paashaas! at home  (Eigen locatie)

05-04-2021

Help de Paashaas! at home  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen