HELP, de Verloofde is ontvoerd! op afstand (eigen locatie) in Sint-Truiden

Je kent de verhalen wel, die nare enge verhalen die je doen rillen van de zenuwen. HELP, de Verloofde is ontvoerd draait hierom! Je zult dit niet snel vergeten.

Jullie worden gebelt op het afgesproken tijdstip. Er is geen begeleiding op locatie aanwezig.

HELP, de Verloofde is ontvoerd draait om deze spanning en de telefoon speelt een hoofdrol. Samen met je team ga je de stad in om opdrachten uitvoeren die je via onze TB Events app met je telefoon doorkrijgt. Bij ieder goed voltooide opdracht zullen jullie een aanwijzing ontvangen. Hoe beter jullie samenwerking, hoe meer aanwijzingen jullie ontvangen. Met deze aanwijzingen kunnen jullie de geheime schuilplaats vinden waar de Verloofde wordt vastgehouden. Wees snel want wie weet is er een ander team eerder bij… Doe jullie uiterste best zodat de Verloofde nog op tijd bij het altaar kan staan!

 


 

Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt, daar wordt de uitslag berekend en het winnende team telefonisch bekendgemaakt.

 

Let op; U speelt dit spel met uw eigen telefoon.

 

Meer lezen

HELP, de Verloofde is ontvoerd! op afstand (eigen locatie)


Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Sint-Truiden

Sint-Truiden telt tweebezienswaardgheden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan: het belfort op de Grote Markt en het Sint-Agnesbegijnhof. Het Belfort van Sint-Truiden is een historische belforttoren, die oorspronkelijk deel uit maakte van de lakenhal. Tegenwoordig is het belfort onderdeel van het stadhuis van Sint-Truiden, dat in de 18e eeuw om de lakenhal heen gebouwd werd. Het onderste deel van het belfort dateert uit de 13e eeuw, de rest uit 1608. In 2005 werd het belfort van Sint-Truiden op de werelderfgoedlijst van de UNESCO geplaatst als onderdeel van de groepsinschrijving van 56 belforten in België en Frankrijk.
De hallen uit 1366 vormen thans een deel van de benedenverdieping van het stadhuis, waarvan de gevels in 1754-55 vernieuwd werden door de Luikse architect Etienne Fayen. De 18e-eeuwse vertrekken op de verdieping zijn rijk gedecoreerd met stucwerk. De reliëfs in de vestibule van 1788 zijn gesigneerd door André Vivroux uit Luik. De allegorieën op de schoorsteenmantel van de raadzaal-trouwzaal zijn olieverfschilderingen van de Maastrichts-Luikse schilder Jean-Baptiste Coclers. Op de kroonlijst staan de wapens afgebeeld van de elf historische ambachten van Sint-Truiden. Samen met veel andere bezienswaardigheden in het centrum maakt Sint-Truiden uitermate geschikt voor een uniek uitje!
Sint-Truiden
Delen
Ook dit uitje doen