HELP, De Kerstman is ontvoerd! Eigen locatie in Lichtenvoorde

Je kent ze wel, die cruciale gebeurtenissen die je doen rillen van de zenuwen. HELP, de Kerstman is ontvoerd draait hierom!
Om jezelf op te vreten zo spannend.
 
HELP, de Kerstman is ontvoerd draait om deze spanning en de telefoon speelt een hoofdrol. Samen met je team ga je de stad in om opdrachten uit te voeren die je via de telefoon doorkrijgt. Bij ieder goed volbrachte opdracht ontvangen jullie een aanwijzing. Hoe beter het samenspel, hoe meer aanwijzingen jullie van ontvangen. Met deze aanwijzingen kunnen jullie de geheime schuilplaats vinden waar de Kerstman vast wordt gehouden. Tenzij een ander team er eerder bij is…
 
Wat staat je te wachten tijdens HELP, de Kerstman is ontvoerd!?

We zorgen dat iedereen in de kerstsfeer komt. Iedereen krijgt een kerstmuts op. Bij ontvangst krijgen jij en je groep een uitgebreide speluitleg. Daarna vormen we teams en na een laatste strategische briefing gaan jij en je team de stad in.
Via de telefoon krijg je diverse opdrachten en vragen door. Deze voer je uit of beantwoord je. Ook kun je fotopunten scoren voor extra aanwijzingen door bepaalde objecten in de stad te lokaliseren en op foto vast te leggen. Des te meer aanwijzingen, des te groter de kans dat je de Kerstman terug vindt. Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt, daar wordt de uitslag berekend en het winnende team bepaald.
 
HELP, de Kerstman is ontvoerd is in diverse steden in Nederland, België en Duitsland te spelen (ook in het Engels).
 
HELP, de Kerstman is ontvoerd duurt ongeveer 3 uur.

Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

 

Meer lezen

HELP, De Kerstman is ontvoerd! Eigen locatie


Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Lichtenvoorde

Op de markt van Lichtenvoorde bevindt zich een zwerfkei van ruim 20.000 kg. Deze kei is daar in 1874 door 99 Lichtenvoordse schoenmakers vanuit het Vragenderveld naar toe gesleept. Hemelsbreed is dat een afstand van ongeveer vier kilometer. Aan deze gebeurtenis dankt Lichtenvoorde de bijnaam "Keistad" en danken de inwoners hun bijnaam "Keienslöppers" (Keislepers). Bovenop de steen werd een beeld van een liggende leeuw geplaatst. Deze leeuw was ontleend aan het wapen van de heren van Bronkhorst. Deze liggende leeuw werd in 1897 vervangen door een zittende leeuw, onder wiens voorpoot het wapen van Lichtenvoorde was geplaatst. Deze tweede leeuw was medio jaren '60  zo verweerd en door vandalisme beschadigd dat de gemeente Lichtenvoorde aan beeldhouwer Ebner uit Bocholt opdracht gaf een nieuwe leeuw te vervaardigen. De nieuwe leeuw werd op 15 oktober 1966 geplaatst. Ook deze huidige, derde leeuw is een zittende leeuw die met één voorpoot het gemeentewapen vasthoudt. Het gemeentewapen is verkregen op 28 september 1891. Het wapen verbeeldt de leeuw zelf en een burchttoren.

Lichtenvoorde
Delen
Ook dit uitje doen