Helikopter Dropping (eigen locatie) in Sint-Truiden

Laat je droppen per helikopter met collega's , vrienden of familie en belgeef een spannende unieke sensationele ervaring!

Jullie worden verdeeld in groepen. Vanaf de start locatie, welke in overleg bepaald gaat worden, worden jullie opgepikt door de helikopter.De hele crew neemt de veiligheidspunten door en dan kunnen jullie plaats nemen in de helikopter.
Puur genieten in de lucht van het mooie uitzicht.

 

Eenmaal op de grond '' gedropt '' gaat het spannende spel beginnen.
 

Met behulp van een kompas, GPS en meerdere hulpmiddelen moeten de groepen aan de hand van aanwijzingen en gave opdrachten de weg naar huis terugvinden. Die aanwijzingen kunnen op verschillende manieren gegeven worden:

 

Een kaart van de omgeving in combinatie met een kompas;

De GPS-coördinaten van het eindpunt;

Een beschrijving van de te volgen route in woorden, waarin herkenningspunten zoals straatnamen al dan niet achterwege gelaten zijn;

Het oplossen van puzzels en het kraken van codes.

 

 
Meer lezen

Helikopter Dropping (eigen locatie)


Vanaf 25 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Materialen

Sint-Truiden

Sint-Truiden telt tweebezienswaardgheden die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan: het belfort op de Grote Markt en het Sint-Agnesbegijnhof. Het Belfort van Sint-Truiden is een historische belforttoren, die oorspronkelijk deel uit maakte van de lakenhal. Tegenwoordig is het belfort onderdeel van het stadhuis van Sint-Truiden, dat in de 18e eeuw om de lakenhal heen gebouwd werd. Het onderste deel van het belfort dateert uit de 13e eeuw, de rest uit 1608. In 2005 werd het belfort van Sint-Truiden op de werelderfgoedlijst van de UNESCO geplaatst als onderdeel van de groepsinschrijving van 56 belforten in België en Frankrijk.
De hallen uit 1366 vormen thans een deel van de benedenverdieping van het stadhuis, waarvan de gevels in 1754-55 vernieuwd werden door de Luikse architect Etienne Fayen. De 18e-eeuwse vertrekken op de verdieping zijn rijk gedecoreerd met stucwerk. De reliëfs in de vestibule van 1788 zijn gesigneerd door André Vivroux uit Luik. De allegorieën op de schoorsteenmantel van de raadzaal-trouwzaal zijn olieverfschilderingen van de Maastrichts-Luikse schilder Jean-Baptiste Coclers. Op de kroonlijst staan de wapens afgebeeld van de elf historische ambachten van Sint-Truiden. Samen met veel andere bezienswaardigheden in het centrum maakt Sint-Truiden uitermate geschikt voor een uniek uitje!
Sint-Truiden
Delen
Ook dit uitje doen