Gooische vrouwen: veel geld en luxe, niets is te gek! De ingrediënten voor een “uptown” bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest!
Neem het ervan en laat je helemaal gaan. Voor Gooische vrouwen zijn er geen grenzen. Begeef je in het leven van sportwagens, snoepreisjes, villa's en merkkleding!
Houden jullie van shoppen en wijntjes? Speel dan Gooische vrouwen en beleef een hilarische dag!
Kruip in de huid van Cheryl, Claire, Anouk en Roelien. Alles draait in hun leven om glamour en glitters!
Op jullie programma staat vooral veel plezier. Voer leuke en “gooische lifestyle” opdrachten uit met elkaar en waan je een dag in de upper class.
Wat staat jullie te wachten tijdens het Gooische vrouwen uitje?
Jullie worden ontvangen onder het genot van een drankje. Hierna volgt een duidelijke spel uitleg.
De groep wordt hierna verdeeld in teams van 4-6 personen.
De teams gaan het centrum in met een handboek, een tas vol spannende 'props'' en de TB-app op je telefoon.
In deze app verschijnen op diverse plekken op de kaart verschillende icoontjes die, als je daar aangekomen bent, je voorzien van 'speciale' opdrachten.
Bijvoorbeeld een dress to impress Gooische vrouwen ‘styling’, waarin jullie jezelf uitdossen als de vier uit de serie of laat je overdreven opmaken door je teamleden tot een heuse gooische lady.
Kom helemaal in je rol en leg alles vast die dag, op foto en film. Leuk ‘bewijsmateriaal’ voor nu, hilarisch voor later. Of omgekeerd.
Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt.
Honger naar meer?
Een lunch of diner is een prachtige afsluiting van jullie middag. Even goed bijtanken voor de avond. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse opties. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.
Kleinere groepen of groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.
Meer lezen
Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Enkhuizen begon haar bestaan in de Middeleeuwen als haven- en vissersdorp. Op 9 april 1356 verleende Graaf Willem V Enkhuizen stadsrechten naar het model van Medemblik dat in 1289 stadsrechten kreeg, en werd het verenigd met het naburige dorp Gommerkerspel, waarvan de kern ongeveer op de plaats van de huidige Wester- of Sint-Gomaruskerk moet hebben gelegen. Buitendijks lag nog het "Oostdorp Enkhuizen" dat waarschijnlijk verdronk bij de stormvloed van 1421. In 1422 kregen de bewoners toestemming de restanten van de buitendijks gelegen kerk op te breken en binnendijks een nieuwe kerk te bouwen, de huidige Zuider- of Sint-Pancraskerk. Enige tijd later werd ook begonnen met de bouw van de Westerkerk, en in de wedloop om de grootste en mooiste kerk te bouwen, kwam duidelijk tot uitdrukking hoezeer de vissers van Enkhuizen en de landbouwers van het voormalige Gommerkerspel nog gescheiden gemeenschappen waren. In de 14e eeuw werd ook de eerste haven gegraven, waarvan de huidige Zuiderhavendijk nog is overgebleven. In de 15e en 16e eeuw werd overgegaan tot uitbreiding van de havens en de aanleg van vestingwerken. Deze vestingwerken zouden na een grote stadsuitbreiding aan het einde van de 16e eeuw de vorm krijgen waarin ze nog steeds duidelijk zichtbaar zijn in de stad.