Superleuk, goeie en grappige entertainer!!
Leer goochelen in een handomdraai tijdens dit magische groepsuitje
Niets is wat het lijkt. Of wat het zou moeten zijn. Tijdens dit originele en magische groepsuitje leer je in een handomdraai een aantal tegendraadse, verrassende trucs van een meester goochelaar. Voortaan verbaas je vrienden en collega’s en voor je het weet heb je een nieuwe roeping gevonden: gangmaker!
Tijdens de workshop zullen creativiteit, presentatie en teambuilding de rode draad vormen in een korte reis door de wereld van magie en illusie. Je transformeert tot een ware entertainer, waarbij de manier waarop je een truc uitvoert veel belangrijker blijkt dan de truc zelf. ‘The sleight of hands’, vakjargon voor vingervlugheid, kun je oefenen. Maar de presentatie - de afleiding van je toeschouwer – is de ware kunst. Deze fijne kneepjes van het goochelvak ga je tijdens deze workshop leren.
Wat staat je te wachten tijdens de goochelworkshop?
De goochelworkshop begint natuurlijk met een warm onthaal en zal ingeleid worden met een korte magische openingsact. Na de introductie gaan jij en je team zelf aan de slag met dagelijkse voorwerpen die je uitgereikt zal krijgen. Onder professionele begeleiding van de goochelaar leer je alle aspecten om een truc tot in de finesse te beheersen.
Aan het eind van de goochelworkshop bezit je geheime kennis en vaardigheden. Kennis die eigenlijk alleen bestemd is voor de goochelwereld. Doe er je voordeel mee! In de kroeg, op feestjes; mogelijkheden genoeg om de verbazing en lachers op je hand te krijgen. Aan het einde van de Goochel Workshop zal er nog flink nagepraat worden. There’s magic in the air.
LET OP: U dient voor deze activiteit zelf voor een locatie te zorgen!
Meer lezen
Vanaf 20 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Het einde van de 18e eeuw bracht grote veranderingen met zich mee voor Tongeren. De Nederlanden werden ingelijfd door Frankrijk en op bestuurlijk vlak werd de stad onderdeel van het departement Beneden-Maas. Voor het eerst in 1000 jaar was Tongeren niet meer verbonden met Luik. In 1815 werd de stad onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden en in 1830 werd Tongeren uiteindelijk een Belgische stad. Bij de splitsing van Limburg in 1839 werd Tongeren de hoofdplaats van een gerechtelijk en bestuurlijk arrondissement.
Tongeren telt enkele musea, waarvan het Provinciaal Gallo-Romeins Museum wellicht het bekendste is. Reeds in 1851 stichtte het Geschied- en Oudheidkundig Genootschap van Tongeren een museum. De collectie bestond toen uit stukken die dateerden uit verschillende periodes. In 1951 verhuisde het museum naar zijn huidige locatie. Door het toenemende succes waren uitbreidingen nodig in 1958, 1970, 1992 en 2006
De andere Tongerse musea zijn kleiner van opzet. Het Begijnhofmuseum Beghina bevindt zich een begijnenwoning uit 1660. Naast de vaste tentoonstelling over de geschiedenis van het Sint-Catharinabegijnhof worden er ook thematentoonstellingen georganiseerd. De Moerenpoort, een middeleeuwse stadspoort uit 1379, herbergt het wapenmuseum. Binnenin de poort bevinden zich drie kamers waar de bezoekers meer kunnen leren over het militaire verleden van Tongeren. Vanaf het platform bovenop de toren heeft men een panoramisch zicht over de stad, het begijnhof en het natuurgebied De Kevie. In de voormalige kapittelzaal van de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek bevindt zich de schatkamer. De collectie van de schatkamer bestaat uit religieuze kunstvoorwerpen die dateren van de 6e tot de 19e eeuw.
Tongeren leent zich uitstekend voor een uniek bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Zowel unieke stadsspellen als leuke outdoor activiteiten zijn zeer geschikt om in Tongeren te doen. Op zoek naar een uniek uitje? Zie het overzicht van uitjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en familiedagen.