Vind het erg gezellig en goed geregeld
Pantoffels aan? Kaaps viooltjes op tafel? Thermostaat op 21 graden? Jonge jenever in de aanslag? Bingo! Jij bent er helemaal klaar voor.
Bingo is oergezellig en hangt aan elkaar van hoogpolige clichés. Daarom hebben we het fenomeen op een ‘hoger’ niveau gebracht in onze Goed foute bingo. Het beste van het slechtste dus, heel erg leuk om te doen met een sportvereniging of bijvoorbeeld als personeelsuitje met de zaak.
Wat staat je te wachten tijdens de Goed Foute Bingo
Jouw gezelschap wordt ontvangen door een enthousiaste quizmaster. Hij of zij geeft jullie een speluitleg. Wellicht overbodig om te melden, maar er zijn drie manieren om te winnen bij bingo. En wie de meeste bingo’s heeft, wint!
Elke bingoronde valt er een prijsje te winnen. Da’s wel zo leuk! De quizmaster trekt ‘ouderwetsch’ de ballen uit een bak. Tussen de 75 ballen zitten er 30 opdrachtballen. Foute BN’ers raden, foute hits herkennen, spijkerpoepen en meer. Staat zo’n nummer op jouw kaart? Dan mogen jij en de rest met dat nummer, het afstrepen en daarna proberen de opdracht te vervullen. De winnaar mag een extra nummer naar keuze doorstrepen.
Aan het eind van het spel kronen we de bingokoning(in) met de meeste zeges. Hij of zij gaat naar huis met een origineel presentje.
Vooraf, tijdens of na afloop van de quiz kunt u genieten van een heerlijk diner. De quizavond kan op iedere willekeurige locatie in Nederland, België en Duitsland gespeeld worden. Dit spel kan ook in het Engels gespeeld worden!
Wat zijn de kosten voor de Goed Foute Bingo diner?
De prijs is gebaseerd op minimaal 12 deelnemers. Inclusief een welkomstdrankje, spelprogramma, quizmaster en inclusief een heerlijk diner.
Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.
Spel kan ook in het Engels of Frans verzorgd worden.
Meer lezen
Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.
Vind het erg gezellig en goed geregeld
Helemaal top. Super gezellige avond gehad en gelachen🤣
Gezellig bingo gelachen
Zowel eten als de combi bingo bevielen goed. Spelletjes bingo vinden de meesten leuk.Voor herhaling vatbaar. Lieke heeft dit leuk verzorgd.