Vind het erg gezellig en goed geregeld
Pantoffels aan? Kaaps viooltjes op tafel? Thermostaat op 21 graden? Jonge jenever in de aanslag? Bingo! Jij bent er helemaal klaar voor.
Bingo is oergezellig en hangt aan elkaar van hoogpolige clichés. Daarom hebben we het fenomeen op een ‘hoger’ niveau gebracht in onze Goed foute bingo. Het beste van het slechtste dus, heel erg leuk om te doen met een sportvereniging of bijvoorbeeld als personeelsuitje met de zaak.
Wat staat je te wachten tijdens de Goed Foute Bingo
Jouw gezelschap wordt ontvangen door een enthousiaste quizmaster. Hij of zij geeft jullie een speluitleg. Wellicht overbodig om te melden, maar er zijn drie manieren om te winnen bij bingo. En wie de meeste bingo’s heeft, wint!
Elke bingoronde valt er een prijsje te winnen. Da’s wel zo leuk! De quizmaster trekt ‘ouderwetsch’ de ballen uit een bak. Tussen de 75 ballen zitten er 30 opdrachtballen. Foute BN’ers raden, foute hits herkennen, spijkerpoepen en meer. Staat zo’n nummer op jouw kaart? Dan mogen jij en de rest met dat nummer, het afstrepen en daarna proberen de opdracht te vervullen. De winnaar mag een extra nummer naar keuze doorstrepen.
Aan het eind van het spel kronen we de bingokoning(in) met de meeste zeges. Hij of zij gaat naar huis met een origineel presentje.
Vooraf, tijdens of na afloop van de quiz kunt u genieten van een heerlijk diner. De quizavond kan op iedere willekeurige locatie in Nederland, België en Duitsland gespeeld worden. Dit spel kan ook in het Engels gespeeld worden!
Wat zijn de kosten voor de Goed Foute Bingo diner?
De prijs is gebaseerd op minimaal 12 deelnemers. Inclusief een welkomstdrankje, spelprogramma, quizmaster en inclusief een heerlijk diner.
Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.
Spel kan ook in het Engels of Frans verzorgd worden.
Meer lezen
Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
Restaurant Belfort nv ligt gelegen op de markt van het Belgische Lier tegenover het stadhuis. Het is een gezellige restaurant in het authentieke Lier.
Het ontstaan van Lier staat volgens de overlevering in nauw verband met de figuur van de heilige Gummarus van Lier, eertijds grootgrondbezitter en veldheer uit de 8e eeuw, later patroonheilige van de stad. De oorsprong van de stad wordt verbonden aan de bidplaats op Nivesdunc (ter hoogte van de huidige Sint-Pieterskapel, ca. 1225, het oudste bewaarde gebouw in de Lierse binnenstad). Na de dood van Gummarus zou daar een dorp gegroeid zijn. Logisch is dat de vroegere en eerste bewoning zich wellicht situeerde op de droger gelegen hoogten ten zuiden en ten noorden van een overwegend laaggelegen vochtig gebied. In de 9e eeuw zouden deze oude kernen verlaten worden ten voordele van een nieuwe die dichter bij de samenvloeiing van de Neten lag en dus economisch veel interessanter was. Transport over water bood een aantal voordelen tegenover transport over land.
Latere ontwikkelingen maken van Lier een stad voor handelaren, wat ook nu nog duidelijk in het stadsbeeld is te merken. In een 11e-eeuws handschrift vindt men een vermelding van een kapittel van Kanunniken, verbonden aan de hoofdkerk die op dat moment nog aan de Heilige Johannes was toegewijd. De definitieve opbloei van de Gummarus-verering in de 11e en 12e eeuw zou de latere naamsverandering verklaren. De begraafplaats van de Heilige Gummarus in de Sint-Pieterskapel als bedevaartplaats én de aanwezigheid van het kapittel hadden een positieve invloed op de groei van de Lierse agglomeratie. Het ontstaan van stichtingen en kloosters is trouwens een opmerkelijk fenomeen in gebieden waar het bevolkingsaantal stijgt en ook Lier trekt vanaf de 13e eeuw kloosterorden aan...
Vind het erg gezellig en goed geregeld
Helemaal top. Super gezellige avond gehad en gelachen🤣
Gezellig bingo gelachen
Zowel eten als de combi bingo bevielen goed. Spelletjes bingo vinden de meesten leuk.Voor herhaling vatbaar. Lieke heeft dit leuk verzorgd.