Vind het erg gezellig en goed geregeld
Pantoffels aan? Kaaps viooltjes op tafel? Thermostaat op 21 graden? Jonge jenever in de aanslag? Bingo! Jij bent er helemaal klaar voor.
Bingo is oergezellig en hangt aan elkaar van hoogpolige clichés. Daarom hebben we het fenomeen op een ‘hoger’ niveau gebracht in onze Goed foute bingo. Het beste van het slechtste dus, heel erg leuk om te doen met een sportvereniging of bijvoorbeeld als personeelsuitje met de zaak.
Wat staat je te wachten tijdens de Goed Foute Bingo
Jouw gezelschap wordt ontvangen door een enthousiaste quizmaster. Hij of zij geeft jullie een speluitleg. Wellicht overbodig om te melden, maar er zijn drie manieren om te winnen bij bingo. En wie de meeste bingo’s heeft, wint!
Elke bingoronde valt er een prijsje te winnen. Da’s wel zo leuk! De quizmaster trekt ‘ouderwetsch’ de ballen uit een bak. Tussen de 75 ballen zitten er 30 opdrachtballen. Foute BN’ers raden, foute hits herkennen, spijkerpoepen en meer. Staat zo’n nummer op jouw kaart? Dan mogen jij en de rest met dat nummer, het afstrepen en daarna proberen de opdracht te vervullen. De winnaar mag een extra nummer naar keuze doorstrepen.
Aan het eind van het spel kronen we de bingokoning(in) met de meeste zeges. Hij of zij gaat naar huis met een origineel presentje.
Vooraf, tijdens of na afloop van de quiz kunt u genieten van een heerlijk diner. De quizavond kan op iedere willekeurige locatie in Nederland, België en Duitsland gespeeld worden. Dit spel kan ook in het Engels gespeeld worden!
Wat zijn de kosten voor de Goed Foute Bingo diner?
De prijs is gebaseerd op minimaal 12 deelnemers. Inclusief een welkomstdrankje, spelprogramma, quizmaster en inclusief een heerlijk diner.
Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.
Spel kan ook in het Engels of Frans verzorgd worden.
Meer lezen
Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
Franeker is de hoofdplaats van de gemeente Franekeradeel, in de provincie Friesland. De stad telt 12.900 inwoners (2009) en is een van de Friese elf steden. De stad maakt sinds 1 januari 1984 deel uit van de gemeente Franekeradeel.
Franeker zou rond 800 zijn ontstaan als een Karolingisch castellum. De naam zou afkomstig zijn van Froon-acke, ofwel land van de heer/koning de oudste straat van de stad heet nog steeds Froonacker. Van de 11e eeuw tot de 16 eeuw ontwikkelde Franeker zich tot het bestuurlijk centrum van noordelijk Westergo. In de 15e eeuw vestigde hertog Albrecht van Saksen zich in Franeker. Het stadje leek zich tot hoofdstad van Friesland te ontwikkelen, maar werd overvleugeld door Leeuwarden. Het verhaal gaat dat inwoners van Franeker in de Middeleeuwen geprobeerd hebben een kerkklok te stelen uit Harlingen. Sindsdien worden de Franekers klokkendieven genoemd. Toen de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden in opstand kwam tegen Spanje, koos Franeker al vroeg de zijde van Willem van Oranje. Franeker werd hiervoor in 1585 beloond met een universiteit, de universiteit van Franeker, op de Universiteit van Leiden na de oudste van Nederland. Er werden vier redenen aangevoerd: het was goedkoper dan studeren in Leiden, de ouders konden beter op het gedrag van hun kinderen letten, het was goed voor de ontwikkeling van de bevolking en het geld dat de studenten zouden uitgeven bleef binnen de provincie. Aan deze Franeker Academie, geschonken door de Friese stadhouder Willem Lodewijk van Nassau en geopend op 29 juli 1585, kon men theologie, rechten, medicijnen, klassieke talen, wijsbegeerte en wis- en natuurkunde studeren. Een van de studenten was prins Willem IV.
Vind het erg gezellig en goed geregeld
Helemaal top. Super gezellige avond gehad en gelachen🤣
Gezellig bingo gelachen
Zowel eten als de combi bingo bevielen goed. Spelletjes bingo vinden de meesten leuk.Voor herhaling vatbaar. Lieke heeft dit leuk verzorgd.