Gek op Holland Lunch in Grathem

Gek op Holland dinerquiz
Oer-Hollands genieten inclusief Lunch

Gek op Holland Uitje
'Ik hou van Holland, landje aan de Zuiderzee!
En zo begint een oer-Hollands middagje gezelligheid!
 
Hou je van Nederland? Speel dan onze 'Gek op Holland' quiz als teamuitje, bedrijfsfeest of familiefeest! De leukste ‘ons kent ons’ quiz van Nederland is ook als dinervariant te spelen. Ga de strijd aan met je vrienden of collega’s en leer nog meer over ons vaderland! Een supergezellig quizdiner, aan tafel geserveerd. Eet smakelijk! 
 
Wat staat je te wachten tijdens de 'Gek op Holland' Quiz?
Uiteraard beginnen uitgebreide uitleg over de quiz. Tijdens de teamindeling krijgt elk team de Hollandse driekleur, die we later in de quiz ook nog nodig gaan hebben. Na deze inleiding knallen we een authentieke Hollandse muzikale kraker erin en dan gaat het feest beginnen.
 
De presentatie van 'Gek op Holland' is in handen van een oergezellige quizmaster. Hij/zij loodst de teams door een aantal vragenrondes, schattingsrondes en een Hollandse spelling-, BN'ers en een muziekronde. Hou je van Holland, dan kunnen jij en je team dat nu gaan waarmaken!
 
Vooraf, of na afloop van de quiz kunt u genieten van een heerlijke lunch.

 

Meer lezen

Gek op Holland Lunch


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Grathem

Grathem behoorde eeuwenlang tot het Land van Thorn, dat naast Grathem bestond uit Thorn, Ittervoort, Beersel, Haler, Baexem, Oler, Ell en Stramproy. Dit werd opgeheven in 1794, waarna Grathem een zelfstandige gemeente werd.

In 1818 werden Kelpen en Oler bij de gemeente Grathem ingedeeld. In de 19e eeuw werd om de wateroverlast in het gebied te beteugelen het waterschap Het Land van Weert opgericht. In de loop van de 19e eeuw ontwikkelde zich een dorpskern rond de kerk.

Op 8 oktober 1944 vond in Grathem de razzia van Grathem plaats, waarbij 52 mannen werden opgepakt en in Duitsland te werk gesteld. Grathem werd op 17 november 1944 bevrijd door de Geallieerden.

Na de Tweede Wereldoorlog breidde Grathem zich in noordelijke richting uit.

In 1991 fuseerde Grathem met de gemeenten Baexem en Heythuysen tot de gemeente Heythuysen. In 2007 ging de gemeente Heythuysen op in de fusiegemeente Leudal.

Reviews

9,5
Willeke van der Hart

Hele leuke activiteit, leuke meneer Dennis. Iedereen was enthousiast!

Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen