Er wordt gestreden om een fles champagne. Bij elk spel strijden twee of meer teams tegen elkaar. Dit kan gaan op tijd of om punten. Tijdens de Games kan een team haar punten verdubbelen als de Joker wordt ingezet. Dit arrangement is bijzonder geschikt voor gemeleerde groepen. Van jong tot oud, sportief of minder sportief: iedereen kan deelnemen aan de Funny Team Games. De spellen zijn ludiek, grappig en vragen om een goede onderlinge samenwerking. Uiteraard staat plezier voorop. In teamverband worden de volgende spellen afgewerkt: een brug te ver waarbij je als team met 3 lange balken en 6 kleine de overkant moet halen zonder de grond te raken met je voeten, de tangram waarbij je als team een afbeelding moet reproduceren, hengelspel waarbij je van bamboestokken hengels moet maken en ringen moet vissen om deze om een paal moet gooien en levensgrote memory game. Bouw met je team een werkende katapult! Welk team kan het verst schieten met hun katapult? Het team dat aan het eind de meeste wedstrijdpunten heeft gehaald is winnaar en zal bij de afsluiting door de instructeur de fles champagne uitgereikt krijgen.
Meer lezen
Vanaf 10 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Volendam is een dorp gelegen in de gemeente Edam-Volendam, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.Volendam heette oorspronkelijk Vollendam. Oorspronkelijk kwam hier de E of IJe, waaraan de plaats Edam lag, in de Zuiderzee. In 1357 groeven de Edammers een kortere verbinding tussen het Purmermeer en de Zuiderzee. Daarna werd voor de oude haven van Edam een dam aangelegd en de oude haven werd dichtgemaakt; vandaar Vollendam. Al snel vestigden zich hier boeren en vissers.
Tegenwoordig is Volendam een plaats met zo'n 21.000 inwoners. De toeristen komen van heinde en ver op zoek naar lang vergeten klederdracht en vissersboten. Daarnaast vinden ze ook souvenirwinkeltjes aan de haven en een boot die hen naar Marken kan brengen. En een bevolking die zich qua gebruiken en modebeeld onderscheidt van de rest van Nederland middels onder andere een kenmerkend dialect, het Volendams. Daarnaast is Volendam historisch gezien altijd een zeer rooms-katholiek dorp geweest in een verder veelal protestantse omgeving. In vroeger tijden was het dorp bekend omdat het het hoogste aantal Nederlandse missionarissen en priesterroepingen per vierkante kilometer kende. Door de secularisatie en ontkerkelijking loopt echter ook in Volendam het kerkbezoek terug. In de laatste jaren kwam echter wel een revival, zo berichtte De Groene Amsterdammer over de oplevende Maria-devotie rond de kapel van het beeld Onze Lieve Vrouw van het Water van de Rooms Katholieke Hille Kok.