Fort Boyard Outdoor Diner in Lichtenvoorde

Een uitdagend en sportief uitje!

Ben jij van alle markten thuis? Het je tactisch inzicht en ben je lichamelijk fit? Dan zijn de Fort Boyard opdrachten een uitdaging voor jou. Fort Boyard is uitermate geschikt als groepsuitje, bedrijfsuitje of familiefeest.

Wat staat je te wachten tijdens het Fort Boyard Diner?

Slepen jullie de felbegeerde Ford Boyard beker in de wacht? Als team gaan jullie de strijd aan tegen de andere teams. Meeslepende outdoor opdrachten moeten goed en binnen de tijd opgelost worden. Wie verzameld tijdens het spel richting de finale de meeste sleutels? Dit zal bepalen welk team een voorsprong krijgt in het spannende eindspel. Zet de sleutels strategisch in, verzamel de meeste gouden munten en win als team de unieke Fort Boyard beker! Een prijs die niet mag ontbreken in een prijzenkast.

Voor of na het spel genieten jullie van een heerlijk diner en welkomstdrankje! 

Let op: Locatie van de activiteit en diner is niet hetzelfde. Deze liggen op loopafstand van elkaar. In overleg regelen we vervoer voor u van en naar de horeca locatie.

Meer lezen

Fort Boyard Outdoor Diner


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 4 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Diner
Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Lichtenvoorde

Op de markt van Lichtenvoorde bevindt zich een zwerfkei van ruim 20.000 kg. Deze kei is daar in 1874 door 99 Lichtenvoordse schoenmakers vanuit het Vragenderveld naar toe gesleept. Hemelsbreed is dat een afstand van ongeveer vier kilometer. Aan deze gebeurtenis dankt Lichtenvoorde de bijnaam "Keistad" en danken de inwoners hun bijnaam "Keienslöppers" (Keislepers). Bovenop de steen werd een beeld van een liggende leeuw geplaatst. Deze leeuw was ontleend aan het wapen van de heren van Bronkhorst. Deze liggende leeuw werd in 1897 vervangen door een zittende leeuw, onder wiens voorpoot het wapen van Lichtenvoorde was geplaatst. Deze tweede leeuw was medio jaren '60  zo verweerd en door vandalisme beschadigd dat de gemeente Lichtenvoorde aan beeldhouwer Ebner uit Bocholt opdracht gaf een nieuwe leeuw te vervaardigen. De nieuwe leeuw werd op 15 oktober 1966 geplaatst. Ook deze huidige, derde leeuw is een zittende leeuw die met één voorpoot het gemeentewapen vasthoudt. Het gemeentewapen is verkregen op 28 september 1891. Het wapen verbeeldt de leeuw zelf en een burchttoren.

Lichtenvoorde
Delen
Ook dit uitje doen