Het vervolg op onze teambuildingsactiviteit Escape Room!
De Escape Room is de sensatie van het moment! Vanwege het enorme succes heeft TB-Events een 2e versie van dit spel ontwikkeld. Één uur, nieuwe puzzels, raadsels en codes! Lukt het jullie om als eerste alles op te lossen en de laatste code te ontcijferen? Een enerverende teambuildingsactiviteit…..
Wat staat je te wachten tijdens het Escape Room Planet Earth Uitje?
Bij ontvangst krijg je een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld en begin je met de Escape Room Planet Earth. Alle wereld delen komen aan bod. Welk teamlid blijkt kennis te hebben van de uithoeken van de wereld? In een uur tijd probeer jij met je team uit te zoeken hoe je de kluis kunt openen. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en veel meer pittige spellen over de verschillende werelddelen kom je in het bezit van de laatste cijfercombinatie….
We verdelen de groep in teams van maximaal 6 personen. Elk team heeft de beschikking over meerdere banners waar hints, puzzels en meer op staat. Voor hun staan meerdere kisten met verschillende sloten en centraal staat een kluis. Met een geheimzinnig geluidsfragment op de achtergrond gaat het spel beginnen. Het team wat als eerste alle puzzels oplost, codes kraakt en de attributen uit de verschillende wereld delen gebruikt wordt de winnaar van de Escape Room Planet Earth!
Wat zijn de kosten voor het Escape Room Planet Earth Uitje?
De prijs is gebaseerd op minimaal 15 deelnemers. Het uitje kan ook in het Engels, Duits en Frans verzorgd worden.
Kleinere gezelschappen dan 15 personen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.
Let op: U zit als groep niet in een afgesloten ruimte. Dit is een spel dat wordt verzorgd bij onze horeca partners en op eigen locaties en is ontwikkeld als teambuildingsactiviteit. Niet geschikt voor groepen kleiner dan 10 personen.
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.