Escape Room Lunch bij Brasserie Springerin Schoonhoven

Get out, and escape! Het superspannende ontsnappingsuitje!

Nieuw is de Escaperoom! De tijd tikt, 1 groep, veel raadsels, puzzels, geheimen en codes die gekraakt moeten worden om te ontsnappen. TB Events heeft van dit concept een enerverende teambuildingsactiviteit gemaakt. Samen met je groep heb jij de taak om alles op te lossen en de kluis te openen. Denk jij dat het je lukt binnen de tijd? Een thrill seeking teambuildingactiviteit! 

Wat staat je te wachten tijdens het Escape Room Uitje
Ook zo de behoefte om eens te ontsnappen uit de dagelijkse sleur? Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Vervolgens begin je met de escape room en waan je je in een wereld die jouw denkwijze tot het uiterste zal drijven. In een uur tijd probeer jij met je team uit te zoeken hoe je de kluis kunt openen. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en veel meer pittige spellen krijg je steeds weer een nieuwe code of cijfercombinatie. Welke groep weet binnen de tijd de kluis te openen en uit de handen van de politie te blijven?!
 
Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.
 
Let op: U zit als groep niet in een afgesloten ruimte. Dit is een spel dat wordt verzorgd bij onze horeca partners en op eigen locaties en is ontwikkeld als teambuildingsactiviteit. Niet geschikt voor groepen kleiner dan 10 personen.
 
 
Escape Room op eigen locatie spelen? Klik op; Escape room op eigen locatie
Meer lezen

Escape Room Lunch


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 259 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Lunch
Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Materialen
Prijs voor winnende team
Brasserie Springer in Schoonhoven

Brasserie Springer in Schoonhoven

Gastronomie van generatie op generatie


Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.


Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis


Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.


Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.


Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.


Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.


Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.

Schoonhoven

Reviews

9,5
Angelique

Wisselende opdrachten met telkens weer een nieuwe uitdaging. Erg leuk!

Meer reviews

Zij gingen u voor!

16-02-2017

Escape Room Lunch Antwerpen

15-07-2016

Escape Room Lunch Emmen

08-07-2016

Escape Room Lunch Hasselt

07-07-2016

Escape Room Lunch Zevenaar

20-05-2016

Escape Room Lunch Amersfoort

21-04-2016

Escape Room Lunch
Delen
Ook dit uitje doen