Escape Dinner Room Spel Lunch bij Brasserie Springerin Schoonhoven

Het populaire concept Escape Room is voortaan ook als gezellige, smakelijke tafelvariant te spelen: een hersenkrakende lunch! In teamvorm ga je aan tafel de strijd aan en los je raadsels, codes en puzzels op om samen het mysterie te ontrafelen. Ondertussen geniet je van een heerlijke lunch. Maar blijf scherp: teamwork en teamgeest stellen je in staat om alle clues en aanwijzingen aan elkaar te koppelen.

 

Wat staat je te wachten tijdens Escape Dinner Room Spel?
Het spel begint met een gedetailleerde briefing, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Vervolgens verdelen we de deelnemers in teams. Terwijl je geniet van de lunch begint het spel. Kijk goed om jullie heen, er mist iemand. De restauranteigenaar heeft jullie uitgenodigd vandaag met een speciale reden, maar blijkt zelf plotseling met de noorderzon te zijn vertrokken. En nog een vervelende ontdekking, de deur zit op slot en is het met geen mogelijkheid open te krijgen. Gelukkig zijn er mysterieuze aanwijzingen achtergelaten. Volg alle hints om antwoord te krijgen op belangrijke vragen. Wie is deze man? Wanneer is hij precies vertrokken? Waar is hij heen gegaan en misschien wel de belangrijkste vraag, waarom? Onderzoek zijn escape verhaal en vind alle missende antwoorden! Het team dat dit mysterie als eerst ontrafeld, is de winnaar van vandaag!

Nadat jullie allemaal heerlijk geluncht hebben wordt het winnende team bekend gemaakt. Wie van jullie weet er te ontsnappen uit dit spannende tafelspel? Aansluitend is er een mogelijkheid om onder het genot van een drankje na te praten in het restaurant. Het Escape Dinner Room Spel is te boeken in elke stad in Nederland, België en Duitsland (ook in het Engels, Frans & Duits). 

 

Meer lezen

Escape Dinner Room Spel Lunch


Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 259 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Lunch
Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team
Brasserie Springer in Schoonhoven

Brasserie Springer in Schoonhoven

Gastronomie van generatie op generatie


Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.


Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis


Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.


Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.


Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.


Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.


Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.

Schoonhoven

Reviews

6
Elizabeth

Wij zijn gister met een vrijgezellenfeestje op locatie Rotterdam geweest. De locatie is oké, het personeel vriendelijk. Echter was de lunch beneden pijl. We hadden ook nog een deluxe lunch. Deze bestond uit kaas, vleeswaren en zalm op een plank en wat garnalenkroketten. We hebben €57,50 pp betaald en dit was echt onder de maat. Het spel was leuk en de dame die ons hierin heeft bijgestaan was heel hartelijk.

8,5
AvL

Was leuk om dit met een diverse groep te doen!

9
Lien

Super middag gehad, met de super enthousiaste begeleidster was het een leuke middag! Nogmaals bedankt!

Meer reviews

Zij gingen u voor!

13-11-2017

Escape Dinner Room Spel Lunch

23-10-2017

Escape Dinner Room Spel Lunch  Düsseldorf

24-05-2017

Escape Dinner Room Spel Lunch  Arnhem

12-01-2017

Escape Dinner Room Spel Lunch  Veghel
Delen
Ook dit uitje doen