Het spel was goed en toegankelijk voor iedereen
News flash! Madeline is zwanger en kan de baan in Parijs niet aannemen. In plaats van haar baan over te nemen in Chicago krijg jij nu de kans van je dromen. Je bent gevraagd om in haar plaats naar Parijs te gaan. Stap in het vliegtuig, volg Emily’s voetsporen en begin dit nieuwe avontuur!
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 261 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
In het immer rumoerig hart van Hilversum vindt u in het , inmiddels monumentale, pand van de Gooi-Eemlander Grand~Café Le Journal. Met de naam verwijzen wij speels naar de origine van het pand, met onze diversiteit aan wijn verwijzen wij naar de zwarte drukinkt die eens in dit pand rijkelijk vloeide en met de beats van onze DJ´s verwijzen wij dan ook naar de drukpers die hier eens ritmisch ratelde...
Le Journal biedt zittend plaats aan zo´n 150 gasten, verdeeld over de airconditioned bovenverdieping, beneden en het terras. Uit eten met z´n tweeën of juist met een groter gezelschap, bij ons is het niet snel te gek al is het wel wenselijk om te reserveren. Het inmiddels beproefde recept van drie gangen is een weergaloos succes in het Gooi en zijn omstreken. Grand café Le Journal is zeer geschikt voor uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest.
Le Journal nodigt u uit, om te komen genieten van ons ruime assortiment wijn en bier en laat u tevens verrassen door onze bijzonder vriendelijke prijzen!
Hilversum is de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel aangeduid als de 'mediastad'.
Terwijl in 's-Graveland zich al rijke Amsterdammers vestigden in de 17e eeuw, gebeurde dat in Hilversum pas na de aansluiting op het spoorwegnet in 1874. In 1882 werd de aanleg van een stoomtram naar Laren, Naarden, Muiden en Amsterdam voltooid, die de naam de Gooise Moordenaar kreeg, vanwege een aantal dodelijke ongevallen. Deze tram liep tot 1947. De spoorweg trok onder meer de rijke families Brenninkmeijer (eigenaren van C&A), en de aan hen verwante Gockels. Een andere bekende familie in Hilversum waren de Wortelboeren. Mede door deze families kreeg Hilversum langzamerhand een overwegend katholiek signatuur. Dat leidde tot de bouw van de grote neogotische Sint-Vituskerk voor 1800 mensen, ontworpen door P.J.H. Cuypers, in 1892. Na de komst van de spoorweg groeide Hilversum heel snel, aanvankelijk door de groei van de textielsector (weverijen en aanverwante bedrijven) en de vestiging van tapijtfabrieken (waarvan uiteindelijk de Veneta overbleef). In 1918 startte de Nederlandsche Seintoestellen Fabriek en daarna begonnen ook de experimentele radio-uitzendingen. Daarop volgde de vestiging van omroepen van alle gezindten, na de Tweede Wereldoorlog gevolgd door de televisie. Sinds het verdwijnen van de grotere industrie is de mediasector de grootste werkgever van Hilversum.
Het spel was goed en toegankelijk voor iedereen
Een leuk spel met originele opdrachten die volledig in het thema staan van Emily in Paris. Wij hebben een gezellige middag gehad met vriendinnen. Echt een aanrader!
Zaterdag in het mooie Zwolle het spel Emily in Paris gespeeld! Harstikke leuk om de serie in het echt te beleven met grappige opdrachten.
Super leuk vrijgezellenfeest gehad helemaal in stijl van Emily in Paris! Bedankt voor de leuke dag.