Organisatie was top! Uitleg spel perfect. Het was daardoor een geweldige avond.
Jullie worden geblinddoekt gedropt op een onbekende locatie, van waaruit de snelste route terug moet worden gevonden. We sturen jouw team natuurlijk niet onvoorbereid op pad. Jullie krijgen verschillende hulpmiddelen mee zoals een aantal gevulde enveloppen, een oude telefoon en een gps-apparaat. Er is steeds meer kennis te verkrijgen over de juiste route als de opdrachten worden voltooid. Kom steeds dichter bij jullie doel... het zo snel mogelijk bereiken van de eindlocatie samen met jouw team.
Het is echter niet zo makkelijk. Uit jouw team zijn twee personen vastgebonden aan elkaar met een lastige touwpuzzel. Los deze op zodat zij zich onderweg vrijuit kunnen bewegen. De eerste gps-locatie wordt vervolgens onthuld door het voltooien van de startopdracht. Volg de satellieten zodra deze letter is ingevoerd. Ga op zoek naar de juiste route om als eerst aan te komen bij checkpoint 1. Hier wacht een lastige uitdaging. Kraak de codes door alle puzzels op te lossen en de eindbestemming te bereiken.
Na het ontcijferen van de eindlocatie begint jouw team aan het spannendste onderdeel. Let goed op want de boswachter is gebeld en is naar jullie op zoek! Als hij jullie te pakken krijgt, is de missie niet behaald. Geef je ogen goed de kost en blijf op jullie hoede.
Side note! In het donker is een dropping het spannendst. U dient zelf een voorstel te doen voor de eindlocatie. Als u wenst te eindigen bij een restaurant in de stad zal de route van de dropping ook door een stedelijk gebied lopen.
Meer lezen
Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 4 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
Enkhuizen begon haar bestaan in de Middeleeuwen als haven- en vissersdorp. Op 9 april 1356 verleende Graaf Willem V Enkhuizen stadsrechten naar het model van Medemblik dat in 1289 stadsrechten kreeg, en werd het verenigd met het naburige dorp Gommerkerspel, waarvan de kern ongeveer op de plaats van de huidige Wester- of Sint-Gomaruskerk moet hebben gelegen. Buitendijks lag nog het "Oostdorp Enkhuizen" dat waarschijnlijk verdronk bij de stormvloed van 1421. In 1422 kregen de bewoners toestemming de restanten van de buitendijks gelegen kerk op te breken en binnendijks een nieuwe kerk te bouwen, de huidige Zuider- of Sint-Pancraskerk. Enige tijd later werd ook begonnen met de bouw van de Westerkerk, en in de wedloop om de grootste en mooiste kerk te bouwen, kwam duidelijk tot uitdrukking hoezeer de vissers van Enkhuizen en de landbouwers van het voormalige Gommerkerspel nog gescheiden gemeenschappen waren. In de 14e eeuw werd ook de eerste haven gegraven, waarvan de huidige Zuiderhavendijk nog is overgebleven. In de 15e en 16e eeuw werd overgegaan tot uitbreiding van de havens en de aanleg van vestingwerken. Deze vestingwerken zouden na een grote stadsuitbreiding aan het einde van de 16e eeuw de vorm krijgen waarin ze nog steeds duidelijk zichtbaar zijn in de stad.
Organisatie was top! Uitleg spel perfect. Het was daardoor een geweldige avond.
Het was een geweldige dag en we hebben zeer genoten. Dank jullie wel voor dit dropping avontuur!
Wij vonden het een leuke avond! Je ziet mensen fanatiek worden. Mooie wandeling gemaakt. Bedankt Lieke!
De instructies waren duidelijk en werden op een leuke manier overgebracht. De opdrachten waren leuk. We hebben veel gelopen waardoor we veel van Amersfoort hebben mogen zien. Al met al, een geslaagde dag!