De Verraders Outdoor Diner in Werkendam

De Verraders Outdoor! Het superspannende uitje vol leugens, manipulatie en verraad!
 
Nieuw is de Verraders outdoor! Een spel waarin jij en je groep de grote zilverschat kunnen winnen! Maar er zijn ook verraders in het spel! Samen met je groep heb jij de taak om de verraders te ontmaskeren voordat zij iedereen vermoord hebben…. Denk jij dat het je lukt?
 
Wat staat je te wachten tijdens de Verraders Outdoor?
 
Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Dan begin je en je groep en start de strijd om de grote zilverschat! Tijdens leuke en uitdagende outdoor activiteiten waarin de teams tegen elkaar strijden wordt bepaald welk team aanspraak mag maken op de grote zilverschat! Maar pas op, de verraders binnen de groep proberen om zelf met de buit naar huis te gaan, de groep tegen elkaar op te zetten en elke nacht een medekandidaat te 'vermoorden'. Aan jullie de taak om de verraders op tijd te ontmaskeren en ze via de Raad na elk outdoor spel weg te stemmen. Een supergaaf uitje!
 
Vooraf of nadien kunt u genieten van een heerlijk diner. 
Meer lezen

De Verraders Outdoor Diner


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Diner
Professionele begeleiding
Materialen
Prijs voor winnende team

Werkendam

De oudste vermelding van Werkendam is mogelijk uit 1064, toen er sprake was van Wirkenemunde. De bijbehorende ambachtsheerlijkheid viel niet onder het Land van Altena, maar onder de baljuw van Zuid-Holland, die in Dordrecht zetelde.
De Sint-Elisabethsvloed van 1421 was van grote invloed. Toen werd de Biesbosch gevormd.In 1641 vond een grote dorpsbrand plaats, waarbij 81 huizen in Werkendam en De Werken in vlammen opgingen. Ook vonden er in de 17e eeuw overstromingen plaats en heerste soms de pest.
In 1812 trokken de Kozakken door Werkendam, nadat ze bij Hardinxveld de Merwede waren overgestoken. Op het laatst van de Tweede Wereldoorlog, in 1945, werden in Werkendam nogal wat gebouwen beschadigd, en ook tijdens de Watersnood van 1953 liep een deel van Werkendam onder water. Toch werden vele Werkendammers, als bekwame dijkenbouwers, naar Zeeland gestuurd om aldaar de dijken te dichten.

Werkendam
Delen
Ook dit uitje doen