De Tjoen van Toen is een hilarisch avondprogramma waarbij jullie in teams de muzikale strijd aangaan met de collega's.
Wat staat je te wachten?
We ontvangen jouw groep uiteraard eerst met een lekker drankje. Dan splitsen we het gezelschap op in teams. Als teams strijden jullie om de hoogste score.
De quiz bestaat uit verschillende ronden. Jullie kennis van muziek - in de breedste zin van het woord - zal worden getest. Hollandse hits, 70's en 80's discoklassiekers, filmhits en bekende televisietunes komen aan bod in de meest uiteenlopende opdrachten, variërend van het ontcijferen van vertaalde songteksten tot het raden van muziekfragmenten, maar ook wanneer de muziek stopt (zo goed mogelijk) verder zingen....
Een DJ draait de hele avond de beste 70's, 80's en 90’s en hits van nu en zorgt ervoor dat de dansvloer na afloop van het programma volop benut zal worden
Honger naar meer
Zo’n middag of avond je brein kraken maakt hongerig. Daarom gaan jullie na afloop of vooraf aan aan tafel voor een heerlijk diner.
Dit spel is ook in het Engels te spelen en op eigen locatie (exclusief diner)
Meer lezen
Vanaf 25 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
Bent u op zoek naar een prachtige locatie voor een onvergetelijk samenzijn met familie, vrienden of collega’s? Of wilt u even lekker genieten van een hapje of drankje, of zelfs een uitgebreid diner? De AMVO, met een totaal accommodatie voor 1500 personen, is een unieke locatie in het historisch centrum van Volendam waarbij de professionaliteit van onze medewerkers u een geweldige ervaring kunnen bezorgen. Afhankelijk van uw wensen en aangelegenheid, kunnen wij u adviseren welke locaties het meest geschikt zijn. De mogelijkheden bij AMVO zijn eindeloos!
Volendam is een dorp gelegen in de gemeente Edam-Volendam, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.Volendam heette oorspronkelijk Vollendam. Oorspronkelijk kwam hier de E of IJe, waaraan de plaats Edam lag, in de Zuiderzee. In 1357 groeven de Edammers een kortere verbinding tussen het Purmermeer en de Zuiderzee. Daarna werd voor de oude haven van Edam een dam aangelegd en de oude haven werd dichtgemaakt; vandaar Vollendam. Al snel vestigden zich hier boeren en vissers.
Tegenwoordig is Volendam een plaats met zo'n 21.000 inwoners. De toeristen komen van heinde en ver op zoek naar lang vergeten klederdracht en vissersboten. Daarnaast vinden ze ook souvenirwinkeltjes aan de haven en een boot die hen naar Marken kan brengen. En een bevolking die zich qua gebruiken en modebeeld onderscheidt van de rest van Nederland middels onder andere een kenmerkend dialect, het Volendams. Daarnaast is Volendam historisch gezien altijd een zeer rooms-katholiek dorp geweest in een verder veelal protestantse omgeving. In vroeger tijden was het dorp bekend omdat het het hoogste aantal Nederlandse missionarissen en priesterroepingen per vierkante kilometer kende. Door de secularisatie en ontkerkelijking loopt echter ook in Volendam het kerkbezoek terug. In de laatste jaren kwam echter wel een revival, zo berichtte De Groene Amsterdammer over de oplevende Maria-devotie rond de kapel van het beeld Onze Lieve Vrouw van het Water van de Rooms Katholieke Hille Kok.