De Tjoen van Toen is een hilarisch avondprogramma waarbij jullie in teams de muzikale strijd aangaan met de collega's.
Wat staat je te wachten?
We ontvangen jouw groep uiteraard eerst met een lekker drankje. Dan splitsen we het gezelschap op in teams. Als teams strijden jullie om de hoogste score.
De quiz bestaat uit verschillende ronden. Jullie kennis van muziek - in de breedste zin van het woord - zal worden getest. Hollandse hits, 70's en 80's discoklassiekers, filmhits en bekende televisietunes komen aan bod in de meest uiteenlopende opdrachten, variërend van het ontcijferen van vertaalde songteksten tot het raden van muziekfragmenten, maar ook wanneer de muziek stopt (zo goed mogelijk) verder zingen....
Een DJ draait de hele avond de beste 70's, 80's en 90’s en hits van nu en zorgt ervoor dat de dansvloer na afloop van het programma volop benut zal worden
Honger naar meer
Zo’n middag of avond je brein kraken maakt hongerig. Daarom gaan jullie na afloop of vooraf aan aan tafel voor een heerlijk diner.
Dit spel is ook in het Engels te spelen en op eigen locatie (exclusief diner)
Meer lezen
Vanaf 25 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Inclusief diner | |
Een onvergetelijk uitje! |
Baarn ligt in het midden van Nederland op de grens van de provincies Utrecht en Noord-Holland, aan de enige rivier die van bron tot monding op Nederlands gebied ligt, de Eem.
Voor de oorsprong van het dorp Baarn moeten we terug naar de twaalfde eeuw. In die tijd werden de bestaande dorpen te klein, mede door de kruistochten, de handelsbetrekkingen met andere regio's en de groei van de bevolking. Doordat elk dorp in grote mate in eigen behoefte voorzag, moest men over een omliggend gebied van voldoende grootte beschikken, bijvoorbeeld om in de behoefte aan brandstof te voorzien of om het vee te kunnen weiden. In en rond de twaalfde eeuw ontstonden daardoor vele nieuwe nederzettingen, waaronder waarschijnlijk ook het huidige Baarn. De eerste nederzetting, die in de omgeving van de Leestraat lag, zal uit maximaal een twintigtal boerderijen hebben bestaan. Pas in de veertiende eeuw verplaatst de kern van het dorp zich in de richting van de Brink, waar in de eerste helft van diezelfde veertiende eeuw de Sint-Pauluskerk is gebouwd.