De Mannen tegen de Vrouwen Diner Quiz
Er is geen enkele strijd zo typerend en van alle tijden als de strijd tussen mannen en vrouwen. De clichés zijn overduidelijk: mannen kunnen bijvoorbeeld beter inparkeren en maar een ding tegelijk. Vrouwen praten makkelijker over emoties maar kunnen slecht kaartlezen. Juist deze verschillen zorgen voor een gehaaid spanningsveld en de leukste discussies onderling. Daarom heeft TB Events de Mannen tegen de Vrouwen dinerquiz ontwikkeld, zodat de strijd voor eens en altijd tijdens 'een dinertje' wordt beslist!
Wat staat je te wachten tijdens de Mannen tegen de Vrouwen?
Uiteraard gooien we je niet zomaar in het diepe. We beginnen vriendschappelijk met een relaxte ontvangst inclusief welkomstdrankje. Daarna krijg je een uitgebreide speluitleg, zodat je alle ins en outs kent. Vervolgens delen we de groep op in een mannen- en een vrouwenteam. De spanning stijgt en de vooroordelen groeien...
De quiz bestaat uit verschillende rondes en de groepen zullen zich moeten inleven in de andere sekse om te winnen. Elke ronde weer gaan de teams zich afvragen hoe de vrouwen dit zouden oplossen of hoe de mannen dit zouden aanpakken. Het team met het meeste inlevingsvermogen verdient de meeste punten en wint de quiz. Dit team krijgt een leuke prijs mee naar huis.
Wie kookt er?
Na afloop van de quiz valt genoeg te praten, lachen of recht te zetten, maar u kunt uiteraard ook eerst lunchen.
Dit spel is ook in het Engels te spelen.
Dit spel is ook mogelijk op uw eigen locatie voor meer informatie; De Mannen tegen de Vrouwen
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Enkhuizen begon haar bestaan in de Middeleeuwen als haven- en vissersdorp. Op 9 april 1356 verleende Graaf Willem V Enkhuizen stadsrechten naar het model van Medemblik dat in 1289 stadsrechten kreeg, en werd het verenigd met het naburige dorp Gommerkerspel, waarvan de kern ongeveer op de plaats van de huidige Wester- of Sint-Gomaruskerk moet hebben gelegen. Buitendijks lag nog het "Oostdorp Enkhuizen" dat waarschijnlijk verdronk bij de stormvloed van 1421. In 1422 kregen de bewoners toestemming de restanten van de buitendijks gelegen kerk op te breken en binnendijks een nieuwe kerk te bouwen, de huidige Zuider- of Sint-Pancraskerk. Enige tijd later werd ook begonnen met de bouw van de Westerkerk, en in de wedloop om de grootste en mooiste kerk te bouwen, kwam duidelijk tot uitdrukking hoezeer de vissers van Enkhuizen en de landbouwers van het voormalige Gommerkerspel nog gescheiden gemeenschappen waren. In de 14e eeuw werd ook de eerste haven gegraven, waarvan de huidige Zuiderhavendijk nog is overgebleven. In de 15e en 16e eeuw werd overgegaan tot uitbreiding van de havens en de aanleg van vestingwerken. Deze vestingwerken zouden na een grote stadsuitbreiding aan het einde van de 16e eeuw de vorm krijgen waarin ze nog steeds duidelijk zichtbaar zijn in de stad.