De Buit met begeleiding op afstand in Franeker

Een superspannend achtervolging-spel! Als brave burgers plegen jullie de overval van het millennium en slaan op de vlucht! Lukt het jullie om tijdens dit uitje uit de handen van de politie te blijven?

Speel met collega’s, vrienden of familie dit uitdagende kat- en muisspel: hoe blijf je uit de handen van de politie? Kunnen jullie omgaan met de stress van het op de vlucht zijn? Tijdens dit spel moeten de voortvluchtigen alles op alles zetten om uit de handen van de opsporingsteams te blijven terwijl het opsporingsteam er juist alles aan doet om deze mensen zo snel mogelijk te vinden…

Wat staat je te wachten tijdens De Buit?

Bij ontvangst worden jullie opgebeld door onze begeleider. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat.

Dan plegen jullie de overval van het millennium en slaan op de vlucht! Door middel van onze speciaal ontwikkelde app moeten de teams (geheimzinnige) opdrachten uitvoeren. Door deze goed uit te voeren krijg je steeds weer een nieuwe code of aanwijzing. Hiermee kunnen voortvluchtigen informatie verzamelen over de politie en hun einddoel en kunnen de opsporingsteams de live of laatstbekende positie krijgen van de voortvluchtigen. Maar er zijn meerdere manieren om de teams op te sporen! Lukt het de teams om uit de handen van de politie te blijven?

Een super gave interactieve game….

Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Hier zal onze begeleider weer contact met jullie opnemen en de winnaars bekend maken.

Meer lezen

De Buit met begeleiding op afstand


Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Franeker

Franeker is de hoofdplaats van de gemeente Franekeradeel, in de provincie Friesland. De stad telt 12.900 inwoners (2009) en is een van de Friese elf steden. De stad maakt sinds 1 januari 1984 deel uit van de gemeente Franekeradeel.

Franeker zou rond 800 zijn ontstaan als een Karolingisch castellum. De naam zou afkomstig zijn van Froon-acke, ofwel land van de heer/koning de oudste straat van de stad heet nog steeds Froonacker. Van de 11e eeuw tot de 16 eeuw ontwikkelde Franeker zich tot het bestuurlijk centrum van noordelijk Westergo. In de 15e eeuw vestigde hertog Albrecht van Saksen zich in Franeker. Het stadje leek zich tot hoofdstad van Friesland te ontwikkelen, maar werd overvleugeld door Leeuwarden. Het verhaal gaat dat inwoners van Franeker in de Middeleeuwen geprobeerd hebben een kerkklok te stelen uit Harlingen. Sindsdien worden de Franekers klokkendieven genoemd. Toen de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden in opstand kwam tegen Spanje, koos Franeker al vroeg de zijde van Willem van Oranje. Franeker werd hiervoor in 1585 beloond met een universiteit, de universiteit van Franeker, op de Universiteit van Leiden na de oudste van Nederland. Er werden vier redenen aangevoerd: het was goedkoper dan studeren in Leiden, de ouders konden beter op het gedrag van hun kinderen letten, het was goed voor de ontwikkeling van de bevolking en het geld dat de studenten zouden uitgeven bleef binnen de provincie. Aan deze Franeker Academie, geschonken door de Friese stadhouder Willem Lodewijk van Nassau en geopend op 29 juli 1585, kon men theologie, rechten, medicijnen, klassieke talen, wijsbegeerte en wis- en natuurkunde studeren. Een van de studenten was prins Willem IV.

Franeker
Delen
Ook dit uitje doen