De Alleskunner Outdoor (eigen locatie) in Werkendam

Laat je verrassen tijdens dit actieve uitje! Erg leuk als bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest.
Speel met vrienden, collega’s of familie de Alleskunner.
 
Voer met je team uitdagende opdrachten uit. Op een leuke manier doe je teambuildingsactiviteiten met elkaar waarbij in tegenstelling tot het echte format niemand alleen iets doet!
 
Wat staat je te wachten tijdens de Alleskunner Outdoor?
 
Verschillende teams strijden tegen elkaar. In teamverband worden de volgende spellen afgewerkt: een brug te ver waarbij je als team met 3 lange balken en 6 kleine de overkant moet halen zonder de grond te raken met je voeten, de tangram waarbij je als team een afbeelding moet reproduceren, hengelspel waarbij je van bamboestokken hengels moet maken en ringen moet vissen om deze om een paal moet gooien en levensgrote memory game
 
Iedereen doet dus het hele spel mee, niemand speelt alleen.  Bouw met je team een werkende katapult! Het team dat het verst kan schieten met hun katapult wordt de winnaar van de Alleskunner Outdoor.
 
LET OP: Heeft u zelf geen locatie of staat deze er niet tussen? Neem contact met ons op en wij gaan ons best doen voor u!
Meer lezen

De Alleskunner Outdoor (eigen locatie)


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Werkendam

De oudste vermelding van Werkendam is mogelijk uit 1064, toen er sprake was van Wirkenemunde. De bijbehorende ambachtsheerlijkheid viel niet onder het Land van Altena, maar onder de baljuw van Zuid-Holland, die in Dordrecht zetelde.
De Sint-Elisabethsvloed van 1421 was van grote invloed. Toen werd de Biesbosch gevormd.In 1641 vond een grote dorpsbrand plaats, waarbij 81 huizen in Werkendam en De Werken in vlammen opgingen. Ook vonden er in de 17e eeuw overstromingen plaats en heerste soms de pest.
In 1812 trokken de Kozakken door Werkendam, nadat ze bij Hardinxveld de Merwede waren overgestoken. Op het laatst van de Tweede Wereldoorlog, in 1945, werden in Werkendam nogal wat gebouwen beschadigd, en ook tijdens de Watersnood van 1953 liep een deel van Werkendam onder water. Toch werden vele Werkendammers, als bekwame dijkenbouwers, naar Zeeland gestuurd om aldaar de dijken te dichten.

Werkendam
Delen
Ook dit uitje doen