Cocktail Superbowl Workshop in Slagharen

Cocktail Superbowl teambuilding ervaring!

U bent op zoek naar een originele manier om binnen uw team de dynamiek te versterken en communicatie en samenwerking te verbeteren. Dan is de Cocktail Superbowl workshop iets voor jullie.

Wat staat jullie te wachten tijdens de Cocktail Superbowl workshop?
De deelnemers leren niet alleen om een perfecte cocktail te maken maar gaan ook aan de slag om als team middels een samenwerking te komen tot de Cocktail Superbowl.
Na een welkomstdrankje volgt een introductie over de geschiedenis van cocktails, de bereidingstechnieken en de materialen waarmee gewerkt wordt. Vervolgens gaat u aan de slag om één of twee cocktails zelf te maken die u uiteraard zelf mag nuttigen.

Als afsluiter worden er meerdere teams gevormd die elk een aantal opdrachten krijgen, waarbij goede resultaten en antwoorden leiden tot de ingrediënten om de perfecte Superbowl te maken, die daarna door het team mag worden gedronken.

Een garantie om op een leuke manier uw team effectief te laten samenwerken, en daardoor tot een heerlijk smakend resultaat te komen. Samen maken we er een feest van!

Honger naar meer?
Een lunch, diner of buffet als afsluiter is een kroon op je speurwerk. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

- exclusief reiskosten ( berekend van Terborg )

 

Meer lezen

Cocktail Superbowl Workshop


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Slagharen

Slagharen is een dorp in de gemeente Hardenberg, dat gelegen is in Noord-Salland in de Nederlandse provincie Overijssel. In 2004 telde het dorp 2944 inwoners. Slagharen is als vervenersnederzetting ontstaan rond 1840, toen Duitse veenarbeiders (hannekemaaiers) richting Oost-Nederland trokken.

De naam Slagharen is afkomstig van 'slag', wat stuk grond of land betekent, gecombineerd met 'haare', wat hoger gelegen gebied betekent. Dit laatste gegeven vindt men nog terug in het feit dat oudere Slagharenaren nog steeds 'op Slagharen' zeggen wanneer zij bedoelen dat zich iets binnen de dorpsgrenzen bevindt.

Slagharen
Delen
Ook dit uitje doen