Cocktail Superbowl teambuilding ervaring!
U bent op zoek naar een originele manier om binnen uw team de dynamiek te versterken en communicatie en samenwerking te verbeteren. Dan is de Cocktail Superbowl workshop iets voor jullie.
Wat staat jullie te wachten tijdens de Cocktail Superbowl workshop?
De deelnemers leren niet alleen om een perfecte cocktail te maken maar gaan ook aan de slag om als team middels een samenwerking te komen tot de Cocktail Superbowl.
Na een welkomstdrankje volgt een introductie over de geschiedenis van cocktails, de bereidingstechnieken en de materialen waarmee gewerkt wordt. Vervolgens gaat u aan de slag om één of twee cocktails zelf te maken die u uiteraard zelf mag nuttigen.
Als afsluiter worden er meerdere teams gevormd die elk een aantal opdrachten krijgen, waarbij goede resultaten en antwoorden leiden tot de ingrediënten om de perfecte Superbowl te maken, die daarna door het team mag worden gedronken.
Een garantie om op een leuke manier uw team effectief te laten samenwerken, en daardoor tot een heerlijk smakend resultaat te komen. Samen maken we er een feest van!
Honger naar meer?
Een lunch, diner of buffet als afsluiter is een kroon op je speurwerk. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor de mogelijkheden.
- exclusief reiskosten ( berekend van Terborg )
Meer lezen
Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 259 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
De Beren Roosendaal ligt aan industrieterrein Borchwerf II. Vanaf de A17, afslag 21, zijn we zeer gemakkelijk te bereiken en is daardoor een ideale locatie om onderweg te genieten van een berelekker diner. Uiteraard is deze vestiging ook een aanwinst voor iedereen uit de omgeving en kun je hier terecht voor een borrel, lunch of diner.
Roosendaal is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, in deze gemeente wonen 77.571 mensen. Voor de naam Roosendaal zijn er twee verklaringen. De naam zou volgens sommigen een symbolische betekenis hebben. Het ‘dal der rozen’ zou verwijzen naar de Heilige Maria, aan wie de eerste kapel te Roosendaal oorspronkelijk was gewijd. Pas later werd Sint Jan de Doper de patroonheilige. Maria werd in de Middeleeuwen vaak door bloemen gesymboliseerd. Zo stond de witte lelie voor zuiverheid en de roos was het symbool van volmaaktheid. Erg plausibel lijkt deze complexe verklaring niet. Anderen verklaren de naam Roosendaal als rietdal: risse is een andere naam voor riet. Dat is meer aannemelijk. De locatie was oorspronkelijk een bijna drooggevallen moeras tussen de zandruggen of donken, dat in de zomer vol riet stond (volgens Jan Cartens, Voetsporen van mijn moeder. Naast dat Roosendaal geschikt is voor verschillende evenementen is het ook een stad waarbij u kunt genieten van de sfeer!