Cocktail Superbowl teambuilding ervaring!
U bent op zoek naar een originele manier om binnen uw team de dynamiek te versterken en communicatie en samenwerking te verbeteren. Dan is de Cocktail Superbowl workshop iets voor jullie.
Wat staat jullie te wachten tijdens de Cocktail Superbowl workshop?
De deelnemers leren niet alleen om een perfecte cocktail te maken maar gaan ook aan de slag om als team middels een samenwerking te komen tot de Cocktail Superbowl.
Na een welkomstdrankje volgt een introductie over de geschiedenis van cocktails, de bereidingstechnieken en de materialen waarmee gewerkt wordt. Vervolgens gaat u aan de slag om één of twee cocktails zelf te maken die u uiteraard zelf mag nuttigen.
Als afsluiter worden er meerdere teams gevormd die elk een aantal opdrachten krijgen, waarbij goede resultaten en antwoorden leiden tot de ingrediënten om de perfecte Superbowl te maken, die daarna door het team mag worden gedronken.
Een garantie om op een leuke manier uw team effectief te laten samenwerken, en daardoor tot een heerlijk smakend resultaat te komen. Samen maken we er een feest van!
Honger naar meer?
Een lunch, diner of buffet als afsluiter is een kroon op je speurwerk. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor de mogelijkheden.
- exclusief reiskosten ( berekend van Terborg )
Meer lezen
Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Geraats is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de horeca sector. Begonnen met enkel een café is het bedrijf in de loop der jaren uitgegroeid tot een gespecialiseerd horeca bedrijf. U kunt natuulijk nog steeds terecht in ons café waar u naast een drankje ook kunt genieten van heerlijke gerechten.
Verder kunt u bij ons terecht in ons restaurant waar wij ook grote groepen kunnen bedienen. Onze zalen zijn geschikt voor diverse toepassingen, waaronder dus bedrijfsfeesten, familiefeesten en andere groepsuitjes.
Grathem behoorde eeuwenlang tot het Land van Thorn, dat naast Grathem bestond uit Thorn, Ittervoort, Beersel, Haler, Baexem, Oler, Ell en Stramproy. Dit werd opgeheven in 1794, waarna Grathem een zelfstandige gemeente werd.
In 1818 werden Kelpen en Oler bij de gemeente Grathem ingedeeld. In de 19e eeuw werd om de wateroverlast in het gebied te beteugelen het waterschap Het Land van Weert opgericht. In de loop van de 19e eeuw ontwikkelde zich een dorpskern rond de kerk.
Op 8 oktober 1944 vond in Grathem de razzia van Grathem plaats, waarbij 52 mannen werden opgepakt en in Duitsland te werk gesteld. Grathem werd op 17 november 1944 bevrijd door de Geallieerden.
Na de Tweede Wereldoorlog breidde Grathem zich in noordelijke richting uit.
In 1991 fuseerde Grathem met de gemeenten Baexem en Heythuysen tot de gemeente Heythuysen. In 2007 ging de gemeente Heythuysen op in de fusiegemeente Leudal.