Super leuke vragen zonder dat je Nederlandse 'oer' kennis hoeft te hebben.
Bezoek een stad naar keuze en krijg via de TB Events APP oer-Hollandse vraagstukken en opdrachten voorgeschoteld. Citygame Gek op Holland combineert al het goede van een stadstour met een oer-Hollandse spelquiz. Een supergezellige dag waarin je alle mooie plekken van de omgeving ziet. Uitermate geschikt voor teambuilding, groepsuitjes of bedrijfsfeesten.
Wat staat je te wachten tijdens Citygame Gek op Holland?
Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje, dan volgt er een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Dan gaan de teams de stad in. Hoe beter het samenspel, hoe meer punten er te verdienen zijn.
Algemene kennis en informatie over de omgeving alleen zijn niet genoeg, ook komen er Hollandse hits, Nederlandse tradities en vaderlandse geschiedenis aan bod tijdens deze citygame. Naast deze categorieën kunnen jullie extra punten verdienen door bonus opdrachten uit te voeren. Let goed op want deze opdrachten verschijnen op willekeurige momenten op de kaart. Neem plaats als Hollandse held voor de lens van de fotocamera en speel beeldrijmen met BNN’ers.
Citygame Gek op Holland draait om gezelligheid, snelheid en kennis over ons landje aan de Zuiderzee. Maar welk team weet dit het beste te combineren? Aan het einde van het spel gaan we terug naar de beginlocatie en wordt onder het genot van een drankje de winnaar bekend gemaakt en het feestje doorgezet.
Honger naar meer?
Zo’n stadspel smaakt naar meer. Een lunch of diner is een heerlijke afsluiter na zo’n enerverende dag in de stad. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact met ons op om deze te bespreken. Citygame Gek op Holland is in diverse steden in Nederland te spelen (ook in het Engels).
Kleinere groepen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.
Super leuke vragen zonder dat je Nederlandse 'oer' kennis hoeft te hebben.
Een geweldig leuk spel en het weer zat mee.
Enthousiaste begeleider!
De Knookjes
Het spel werd op een leuke manier uitgelegd en begeleid.
Sloot aan bij de doelgroep.
Erg leuke lachwekkende opdrachten!