Citygame Gek op Holland
Hou jij van Holland? Speel Citygame Gek op Holland met begeleider op afstand als teamuitje! De gezelligste ‘ons kent ons’ quiz van Nederland is ook te beleven als stadspel. Bezoek een stad naar keuze en krijg via de TB Events APP oer-Hollandse vraagstukken en opdrachten voorgeschoteld. Citygame Gek op Holland combineert al het goede van een stadstour met een oer-Hollandse spelquiz. Een supergezellige dag waarin je alle mooie plekken van de omgeving ziet. Uitermate geschikt voor teambuilding, groepsuitjes of bedrijfsfeesten.
Wat staat je te wachten tijdens Citygame Gek op Holland?
Bij ontvangst worden jullie opgebeld door onze begeleider die jullie van een uitgebreide uitleg zal voorzien. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Dan gaan de teams de stad in. Hoe beter het samenspel, hoe meer punten er te verdienen zijn.
Algemene kennis en informatie over de omgeving alleen zijn niet genoeg, ook komen er Hollandse hits, Nederlandse tradities en vaderlandse geschiedenis aan bod tijdens deze citygame. Naast deze categorieën kunnen jullie extra punten verdienen door bonus opdrachten uit te voeren. Let goed op want deze opbrachten verschijnen op willekeurige momenten op de kaart. Neem plaats als Hollandse held voor de lens van de fotocamera en speel beeldrijmen met BNN’ers.
Citygame Gek op Holland draait om gezelligheid, snelheid en kennis over ons landje aan de Zuiderzee. Maar welk team weet dit het beste te combineren? Aan het einde van het spel gaan we terug naar de beginlocatie waarna de begeleider het spel telefonisch met jullie afsluit.
Meer lezen
Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Roosendaal is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, in deze gemeente wonen 77.571 mensen. Voor de naam Roosendaal zijn er twee verklaringen. De naam zou volgens sommigen een symbolische betekenis hebben. Het ‘dal der rozen’ zou verwijzen naar de Heilige Maria, aan wie de eerste kapel te Roosendaal oorspronkelijk was gewijd. Pas later werd Sint Jan de Doper de patroonheilige. Maria werd in de Middeleeuwen vaak door bloemen gesymboliseerd. Zo stond de witte lelie voor zuiverheid en de roos was het symbool van volmaaktheid. Erg plausibel lijkt deze complexe verklaring niet. Anderen verklaren de naam Roosendaal als rietdal: risse is een andere naam voor riet. Dat is meer aannemelijk. De locatie was oorspronkelijk een bijna drooggevallen moeras tussen de zandruggen of donken, dat in de zomer vol riet stond (volgens Jan Cartens, Voetsporen van mijn moeder. Naast dat Roosendaal geschikt is voor verschillende evenementen is het ook een stad waarbij u kunt genieten van de sfeer!