Dit was echt superleuk om te doen! Leuke opdrachten, goede afwisseling en de begeleiding was top.
Citygame de Verrader
Het nieuwste uitje van 2021!
Een razend spannend uitje in de stad!
City game de Verrader is een van onze nieuwe stadsspellen.
Duik in dit meeslepende avontuur vol leugens, manipulatie en verraad en ontdek samen met jouw team de omgeving.
Jullie zijn echter niet allemaal gelijk aan elkaar. Er begeeft zich een verrader in jullie midden!
De Verrader bevat alles om jullie groepsuitje of teambuilding tot een enorm succes te maken.
Als team ga je op pad in een stad naar keuze.
Het doel is simpel, verzamel met jouw teamleden zoveel mogelijk zilverstukken door missies uit te voeren.
Los door goed samen te werken uitdagende opdrachten en ingewikkelde vraagstukken op.
Maar zijn jullie bestand tegen manipulatie en verraad? Weet jij op tijd door de leugens heen te prikken van één van je eigen teamleden?
Wat staat je te wachten tijdens het Verrader spel?
Uiteraard starten we met een uitgebreide uitleg van onze enthousiaste begeleider onder het genot van een koffie,thee bier, fris of een wijntje . Hierdoor leer je alle ins en outs kennen van het spel. Vervolgens maken we teams en deze krijgen een laatste briefing over de te volgen strategie.
Het wordt een bittere en heroïsche strijd. Wie gaat er op het einde van het spel met de zilverstukken naar huis? Ga de strijd aan tussen goed en kwaad en ontmasker De Verrader!
Honger naar meer?
Een lunch of diner als afsluiter is een kroon op je speurwerk.
Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor de mogelijkheden.
Dit spel De Verrader is in diverse steden in Nederland, België en Duitsland te spelen (ook in het Engels / Duits / Frans ).
Het spel kan naar wens op bijna iedere locatie uitgezet worden.
Er zitten twee drankjes (koffie,thee,fris,bier of wijn) per persoon
Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.
Uiteraard is het ook mogelijk dit spel te boeken zonder horeca. Vraag naar de mogelijkheden bij onze medewerkers.
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.
Dit was echt superleuk om te doen! Leuke opdrachten, goede afwisseling en de begeleiding was top.
We zijn tevreden van Jordi. Een aangename, vriendelijke en eerlijke jongeman. Wel spijtig om tijdens het spel terug naar Het Looks te moeten. Daar verlies je een half uur mee. Het spel zit goed in elkaar. De app werkt prima. We hebben veel plezier gehad.
Ontzettend leuk spel. Let wel op dat deelnemers niet te veel op hun telefoon zitten. Groetjes de mol