Citygame De Slimste Mens met begeleiding op afstand in Namen

Voor je verder leest: weet je het zeker?
 
Citygame De Slimste Mens kan namelijk verstrekkende gevolgen hebben voor de verhoudingen binnen de groep collega’s, vrienden of teamleden waarmee jij deze battle aangaat. Voor je het weet blijkt bijvoorbeeld die niet al te montere blonde baliedame beter uit de strijd te komen dan jij en wie serveert er dan voortaan de koffie?
Het Slimste Team is de leukste manier om voor eens en altijd het verschil tussen brein en branie te bepalen.
 
Wat staat je te wachten tijdens Citygame De Slimste Mens?
Jouw gezelschap wordt gebeld door onze begeleiding. Hij of zij geeft jullie een uitgebreide speluitleg en dan worden er teams gemaakt. Let the games begin…
Aan de hand van een plattegrond en gewapend met je mobiele telefoon gaan de teams de stad in. Vooraf wordt de strategie bepaald, want wie als eerste elke categorie binnen heeft is het Slimste team. Door middel van vragenrondes gaan we de absolute meesterbreinen bepalen. Ja/nee-vragen, multiple choice, schattingsvragen en natuurlijk rondes waarbij het snelste team de slimste is: wie geeft als eerste het juiste antwoord pakt de punten?
 
Uiteraard steken we het stadsspel zo breed mogelijk in, met algemene kennis over de desbetreffende stad alleen ga je het zeker niet redden. Geschiedenis- en aardrijkskundevragen, tv- en mediavragen, sport- en ontspanningsvragen en hoeveel weet je eigenlijk van kunst en literatuur. Het Slimste Team zal zegevieren!
 
Citygame De Slimste Mens is in diverse steden in Nederland en België te doen (ook in het Engels). Het spel kan naar wens op bijna iedere locatie uitgezet worden.

 

Meer lezen

Citygame De Slimste Mens met begeleiding op afstand


Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Namen

De oude stad kent veel monumenten, zoals: De Halle al'Chair (vleeshuis), gebouwd in 1590, die sinds 1855 een archeologisch museum herbergt, de Onze-Lieve-Vrouwekerk (Harscamp) uit de 18de eeuw, det belfort, oorspronkelijk een toren uit een middeleeuwse omwalling (1388), herbouwd in 1450 en gerestaureerd in 1753, de Sint-Jozefkerk van omstreeks 1650 en veel meer. Namen bezit daarnaast nog enkele musea, waarvan het oudste het Musée archéologique is (opgericht omstreeks het midden van de 19de eeuw). In dit museum brengt de Société archéologique de Namur (SAN, opgericht in 1845) haar archeologische vondsten samen. Het Musée provincial des Arts anciens du Namurois is de middeleeuwse en vroegmoderne pendant van het Musée archéologique. Het historische centrum maakt Namen zeer geschikt voor een uniek uitje!
Namen
Delen
Ook dit uitje doen