Yeahhh we zijn ontsnapt!!Eeuwige vrijheid..Nu aan de champagne!We vonden het geweldig!
City Hunters
Hoe blijf je uit de handen van de opsporingsdienst? Is het mogelijk om van het ene op het andere moment te verdwijnen? Lukt het jullie om onder de radar te blijven?
Blijven jullie uit de handen van de opsporingsdienst? Een bloedstollend teambuildingspel!
Speel met collega’s, vrienden of familie dit uitdagende kat- en muisspel: hoe blijf je uit de handen van de opsporingsdienst? Tijdens dit spel moeten de voortvluchtigen alles op alles zetten om uit de handen van de opsporingsteams te blijven terwijl het opsporingsteam er juist alles aan doet om deze mensen zo snel mogelijk te vinden…
Wat staat je te wachten tijdens City Hunters?
Bij ontvangst kun je eerst genieten van een welkomstdrankje. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Na deze uitleg worden de teams samengesteld, zodat je weet met en tegen wie je de strijd aangaat. Door middel van onze speciaal ontwikkelde app op je telefoon moeten de teams (geheimzinnige) opdrachten uitvoeren. Als je deze goed uitvoert krijg je steeds weer een nieuwe code of aanwijzing. Hiermee kunnen voortvluchtigen informatie verzamelen over de politie en hun einddoel en kunnen de opsporingsteams de live of laatst bekende positie krijgen van de voortvluchtigen. Maar er zijn meerdere manieren om de teams op te sporen! Lukt het de teams om uit de handen van de opsporingsdienst te blijven? Een super spannende interactieve game….
Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder het genot van een laatste drankje volgt de prijsuitreiking en wordt het winnende team bekend gemaakt!
Meer lezen
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 259 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.
Yeahhh we zijn ontsnapt!!Eeuwige vrijheid..Nu aan de champagne!We vonden het geweldig!
Zeer leuk spel. Goede georganiseerd.
We hebben genoten, was gezellig met ze alle! Een leuk competetief spel. Goed uitgelegd en een handige app!
Marsdiscipline, oriëntatievermogen en blijven waarnemen!