City game The Target
Verover de stad in deze interactieve maffiagame
De stad wordt geteisterd door misdaad. Kleine kruimeldieven zijn uitgegroeid tot goed georganiseerde kartels. Bankovervallen, inbraken, afpersing en drugsdeals zijn schering en inslag. Terwijl de maffia steeds machtiger wordt, heeft de politie het nakijken.
Om deze macht te breken start de politie een undercovermissie genaamd The Target en daar zijn jij en je team hard bij nodig!
Jullie infiltreren in criminele netwerken om belangrijke informatie te verkrijgen. Bovendien krijgen jullie hulp van bovenaf. Via handige real-time navigatie krijgen jullie de posities van jullie tegenstanders ‘live’ door. Om de criminelen te pakken gaan jullie het veld in, op zoek naar bewijsmateriaal of – beter nog - een arrestatie op heterdaad. City game The Target is een razend spannende, interactieve game waarbij samenwerking, inzicht en moderne technologie zorgen voor prachtig kat-en-muisspel.
Wat staat jullie te wachten tijdens City Game The Target?
Niemand gaat de deur uit zonder een gedegen briefing. We delen de groep op in een maffiateam – The Target - en een politieteam. Niets is leuker dan tegen elkaar te strijden natuurlijk! Het eerste team wordt gebriefd door het maffiakopstuk: de Don, het politieteam krijgt instructies van de hoofdcommissaris.
Na een laatste strategische briefing ga je de straat op. Via je mobiele telefoon blijf je in contact met je superieur. Door aanwijzingen naast elkaar te leggen, vorm je met je team een logisch beeld van de strategie van je tegenstander. Welke volgende stap zal The Target zetten, waar kun je deze maffiosi pakken? En andersom: hoe kan The Target de politie een stap voor blijven?
Na afloop van het spel verzamelen jullie je bij het startpunt voor de prijsuitreiking
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
De naam Weert geeft reeds aan hoe de plaats is ontstaan. Weer' is identiek aan waard: een stuk land, gelegen bij of te midden van wateren en moerassen, m.a.w. een ingedijkt stuk land. Dat de plaats deze naam ontving is heel begrijpelijk wanneer men bedenkt dat destijds deze streek zowel in het noorden, oosten als in het zuiden omgeven was door uitgestrekte Peelplassen en moerassen, die vroeger een veel grotere oppervlakte bestreken dan tegenwoordig. Tussen deze onbewoonbare wildernissen lag een hoog en droog eiland en hierop is Weert ontstaan. Het hele gebied werd onderscheiden in twee gedeelten: het hoger gedeelte ‘Overweert’ (thans Weert) en het lagere gedeelte Nederweert. In de omgeving van Weert hebben al sinds de prehistorie mensen gewoond. Dat blijkt uit vondsten uit de steentijd en de aanwezigheid van de resten van een groot urnenveld uit de late bronstijd op de Boshoverheide. Door middel van een verhard voetpad is dit urnenveld toegankelijk gemaakt. Tevens zijn er bewoningssporen uit de ijzertijd en de Romeinse tijd gevonden.
De plaats is ontstaan aan een knooppunt van wegen in het heide- en veengebied op de grens van Brabant en Limburg aan de rand van de Peel.