Goed ontvangen en duidelijke uitleg. Ook achteraf bij vragen duidelijke antwoorden. Mag dit vaker doen.
City Game ontstress de kip, een spel met ontzettend veel lol en plezier! Ken jij ook een collega, vriend of familielid die een èchte stresskip is? Tijd voor ontspanning en leer hem of haar de fijne kneepjes van het relaxen.
City Game ontstress de kip, een spel met ontzettend veel lol en plezier! Ken jij ook een collega, vriend of familielid die een stresskip is? Tijd voor ontspanning en leer hem of haar de fijne kneepjes van het relaxen.
Spelenderwijs voer je leuke en spannende opdrachten uit, die je laten merken hoe je minder gestresst wordt. Op deze manier kun je zelfs voorkomen dat iemand overspannen wordt! Het doel van dit spel is om de deelnemers te leren op een goede manier met gestreste situaties om te gaan.
Wat staat je te wachten tijdens City Game ontstress de kip?
Uiteraard gooien we je niet zomaar in het diepe. Nadat jullie relaxed zijn ontvangen wordt alles tot in detail aan jullie uitgelegd door onze enthousiaste begeleiders. Zodat je alles van binnen en buiten kent. Hierna worden jullie verdeeld in teams en krijg je een laatste uitleg zodat alles duidelijk is.
Het doel van deze super spannende city-game is om zoveel mogelijk punten te verzamelen en daarmee de kip te ontstressen.
Dit gaan jullie doen door verschillende punten af te gaan, opdrachten en superopdrachten uit te voeren en voor de andere teams een boobytrap te plaatsen.
Je gaat als team op pad met een mobiele telefoon met de TB Events app. Op deze app log je in en dan zie je verschillende punten op een plattegrond. Ga deze punten langs, beantwoord de vragen en verdien zoveel mogelijk punten met je team om de kip te ontstressen! Laat zien dat jullie stress bestendig zijn en win van de andere teams!
Honger naar meer?
Een lunch, diner of barbecue als afsluiter is een kroon op je speurwerk. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Deze tocht is in diverse steden in Nederland, België en Duitsland te doen (ook in het Engels, Duits en het Frans). Het spel kan naar wens op bijna iedere locatie uitgezet worden.
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 260 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.
Goed ontvangen en duidelijke uitleg. Ook achteraf bij vragen duidelijke antwoorden. Mag dit vaker doen.
Super leuke activiteit, goed georganiseerd en leuke spelleider!
De kip gaf wel wat hilariteit. Leuk dat je onderweg dingetjes moet zoeken. Historische plekken bezocht, veel van Arnhem gezien! Booby traps waren erg leuk! Super leuk concept!
Vlotte samenwerking. Fijn spel. Goede begeleiding. Aanrader!