Casino Party Dinner bij Brasserie Springerin Schoonhoven

Casino Party Dinner, een feestende combi avond met  Casino en  een heerlijk diner!

‘What happens in Vegas, stays in Vegas.’ Deze gevleugelde uitspraak is typerend voor de spannende en onverwachte mogelijkheden die het Amerikaanse Mekka aan casino’s en entertainment te bieden heeft, Party Hardy en een gokje wagen! Onze Casino Party dinner brengt je dichterbij dan ooit! Heerlijk eten en je geluk beproeven. Dit uitje heeft alle eigenschappen om de avond tot een daverend succes te maken: spanning, gezelligheid en geluk, maar bovenal een hoop plezier.

Wat mag je verwachten van een Las Vegas casino avond?
We starten met een welkomstdrankje en een heerlijk diner. Aan de tafels volgt er een uitgebreide speluitleg over Poker, Blackjack en Roulette. Aangezien we om het spel spelen en niet om de knikkers, is de inzet fictief. We spelen om de miljonair van de dag, dus is er in realiteit nooit een grote verliezer aan het einde van de avond.

Is er sprake van toeval of bepaal je zelf je lot? Naarmate de avond vordert, leer je de kneepjes van het vak. Uiteraard kunnen er fiches bijgekocht worden, maar dit wordt geregistreerd. Aan het eind van de casino avond wordt de sterspeler met de grootste winst bepaald.

Meer lezen

Casino Party Dinner


Vanaf 30 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 259 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Diner
Professionele begeleiding
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team
DJ
Brasserie Springer in Schoonhoven

Brasserie Springer in Schoonhoven

Gastronomie van generatie op generatie


Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.


Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis


Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.


Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.


Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.


Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.


Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.

Schoonhoven

Reviews

10
Ingrid

Gisteren een super gezellige avond gehad in Leuven. Poker - Roulette en Blackjack.... Een ideale activiteit voor collega's van verschillende leeftijden.

Leuven
Casino Party Dinner
1 september 2017
Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen