Bubbelbal Diner in Goes

Bubble voetbal of Bubbelbal! Het sensationele teamuitje voor wie van voetbal houdt!
Ga de strijd aan met je vrienden, teamgenoten of collega’s! Ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje voor voetbalteams of vrijgezellenfeest!
 
Bubble voetbal is het maffe spel waarbij je tegenstander de andere kant van het veld op beukt! Het leuke hieraan is dat je er niets van voelt en dat het ongevaarlijk is. Je kunt dus elkaar ongecontroleerd te lijf gaan. Een hilarisch uitje!
 
Wat staat je te wachten tijdens Bubble Voetbal?
Uiteraard gooien we je niet zomaar in het diepe. Na een relaxte ontvangst krijg je een uitgebreide speluitleg. Zodat je alle ins en outs kent. Vervolgens maken we teams en deze krijgen een laatste briefing over de te volgen strategie om elkaar omver te kegelen. Na het eerste fluitsignaal begint de strijd. Wie wordt ondanks de vele “overtredingen “de winnaar van dit hilarische spel?
 
Let op: Locatie van de activiteit en diner is niet hetzelfde. Deze liggen op loopafstand van elkaar. In overleg regelen we vervoer voor u van en naar de horeca locatie. 

 

 

 

Meer lezen

Bubbelbal Diner


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 4 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Goes

Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland.
Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes.

In 1572 nemen de Spanjaarden de stad in, de op dat moment heersende gouverneur van Walcheren (in naam van Willem de Zwijger), Jerome Tseraerts onderneemt met Engelse huurlingen een poging de stad te heroveren. Dit werd geen succes door voedsel- en munitietekorten en de belegering werd ontbonden. In 1577 verlaten de Spaanse troepen die op dat moment de stad bestuurden Goes, en de stad werd door Prins Maurits van Nassau ingenomen. Deze laat een verdedigingsgordel om Goes aanleggen die tegenwoordig nog gedeeltelijk aanwezig is. In de eeuwen hierna speelt Goes geen belangrijke rol behalve die van agrarisch centrum van Zuid-Beveland. In 1868 krijgt Goes een treinverbinding. Dit leidt echter niet zoals bij veel steden tot industrialisatie. De economie blijft zich richten op dienstverlening en distributie. Eveneens blijft de agrarische sector een belangrijke rol spelen tot de dag van vandaag.

Goes

Reviews

8,5
Bas H.

De vrijgezel in spe vond het fantastisch!! Wel écht vermoeiend als je helemaal op gaat in het spel.

Arnhem
Bubbelbal Diner
12 juni 2019
Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen