Boeren Uitje Diner bij Brassen op de Brinkin Baarn

Speel ons boerenuitje en ontdek het platteland op een andere manier. Ontdek een leuke, originele en uitdagende invulling voor een familiedag, bedrijfsuitje of teambuilding.
 
 
Wat staat je te wachten tijdens het boeren uitje?
Speel spannende en actieve spellen zoals hooivorkwerpen, kruiwagenrace, kopspiekerspel, hoefijzergooien, boerenmemory, boerenknecht dragen, touwtrekkersspel, Big Bag race en vele andere onderdelen in de sfeer van het boerenland met je collega’s of je vrienden en zorg dat jij de winnaar wordt van de gouden klomp! Kracht, doorzettingsvermogen en gezelligheid vormen een goede combinatie voor een spannende, onderlinge competitie.
Meer lezen

Boeren Uitje Diner

Prijs op aanvraag

Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 258 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Een onvergetelijk uitje!

Dit uitje is inclusief

Diner
Professionele begeleiding
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team
Brassen op de Brink in Baarn

Brassen op de Brink in Baarn

Brassen op de Brink is gevestigd in het hart van Baarn op het plein de Brink, sinds de middeleeuwen het centrale punt van Baarn. Baarn ademt cultuur. Zo is paleis Soesdijk hier gelegen en de universiteitstuin van Utrecht.

Sterke producten en vakmanschap, daar draait het om bij Brassen op de Brink en dat kunt u proeven en beleven! Sfeervol restaurant  en een ongedwongen service. Er is ook een groot eigen terras.

Brassen op de Brink is de ideale horecagelegenheid voor al uw groepsactiviteiten. 

Baarn

Baarn ligt in het midden van Nederland op de grens van de provincies Utrecht en Noord-Holland, aan de enige rivier die van bron tot monding op Nederlands gebied ligt, de Eem.

Voor de oorsprong van het dorp Baarn moeten we terug naar de twaalfde eeuw. In die tijd werden de bestaande dorpen te klein, mede door de kruistochten, de handelsbetrekkingen met andere regio's en de groei van de bevolking. Doordat elk dorp in grote mate in eigen behoefte voorzag, moest men over een omliggend gebied van voldoende grootte beschikken, bijvoorbeeld om in de behoefte aan brandstof te voorzien of om het vee te kunnen weiden. In en rond de twaalfde eeuw ontstonden daardoor vele nieuwe nederzettingen, waaronder waarschijnlijk ook het huidige Baarn. De eerste nederzetting, die in de omgeving van de Leestraat lag, zal uit maximaal een twintigtal boerderijen hebben bestaan. Pas in de veertiende eeuw verplaatst de kern van het dorp zich in de richting van de Brink, waar in de eerste helft van diezelfde veertiende eeuw de Sint-Pauluskerk is gebouwd.

Baarn
Delen
Ook dit uitje doen