Beat the Box! Het supergave teambuildingsuitje!
Samenwerken is “the key to succes”! Beat the Box dwingt de deelnemers om op een leuke en ontspannende manier samen te werken. De tijd loopt en op de achtergrond hoor je een opzwepend geluidsfragment. De teams staan bij hun Box en moeten de 1e code kraken om de box te openen… Uit de box komen meerdere kisten met sloten. De strijd begint. Raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen meer! Welk team lukt het om de laatste box open te maken? Een superuitdagende teambuildingactiviteit!
Wat staat je te wachten tijdens Beat the Box!
Bij ontvangst volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Vervolgens begin je met je team aan jouw box. In een uur tijd probeer jij met je team uit te zoeken hoe je de laatste box kunt openen. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en meer krijg je steeds weer een nieuwe code of cijfercombinatie. Heb jij je laatste box geopend? Welke groep weet binnen de tijd de laatste code te kraken en wordt de winnaar van de dag?
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 1 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Volendam is een dorp gelegen in de gemeente Edam-Volendam, in de Nederlandse provincie Noord-Holland.Volendam heette oorspronkelijk Vollendam. Oorspronkelijk kwam hier de E of IJe, waaraan de plaats Edam lag, in de Zuiderzee. In 1357 groeven de Edammers een kortere verbinding tussen het Purmermeer en de Zuiderzee. Daarna werd voor de oude haven van Edam een dam aangelegd en de oude haven werd dichtgemaakt; vandaar Vollendam. Al snel vestigden zich hier boeren en vissers.
Tegenwoordig is Volendam een plaats met zo'n 21.000 inwoners. De toeristen komen van heinde en ver op zoek naar lang vergeten klederdracht en vissersboten. Daarnaast vinden ze ook souvenirwinkeltjes aan de haven en een boot die hen naar Marken kan brengen. En een bevolking die zich qua gebruiken en modebeeld onderscheidt van de rest van Nederland middels onder andere een kenmerkend dialect, het Volendams. Daarnaast is Volendam historisch gezien altijd een zeer rooms-katholiek dorp geweest in een verder veelal protestantse omgeving. In vroeger tijden was het dorp bekend omdat het het hoogste aantal Nederlandse missionarissen en priesterroepingen per vierkante kilometer kende. Door de secularisatie en ontkerkelijking loopt echter ook in Volendam het kerkbezoek terug. In de laatste jaren kwam echter wel een revival, zo berichtte De Groene Amsterdammer over de oplevende Maria-devotie rond de kapel van het beeld Onze Lieve Vrouw van het Water van de Rooms Katholieke Hille Kok.