Beat the Box! Het supergave teambuildingsuitje!
Samenwerken is “the key to succes”! Beat the Box dwingt de deelnemers om op een leuke en ontspannende manier samen te werken. De tijd loopt en op de achtergrond hoor je een opzwepend geluidsfragment. De teams staan bij hun Box en moeten de 1e code kraken om de box te openen… Uit de box komen meerdere kisten met sloten. De strijd begint. Raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen meer! Welk team lukt het om de laatste box open te maken? Een superuitdagende teambuildingactiviteit!
Wat staat je te wachten tijdens Beat the Box!
Bij ontvangst volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Vervolgens begin je met je team aan jouw box. In een uur tijd probeer jij met je team uit te zoeken hoe je de laatste box kunt openen. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en meer krijg je steeds weer een nieuwe code of cijfercombinatie. Heb jij je laatste box geopend? Welke groep weet binnen de tijd de laatste code te kraken en wordt de winnaar van de dag?
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 1 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Veghel is een plaats in de provincie Noord-Brabant, gelegen in de Meierij van 's-Hertogenbosch. Veghel is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Veghel. In 1225 wordt Veghel voor het eerst genoemd als Vehchele. Het eerste deel is mogelijk te verbinden met het Zuid-Nederlandse vigge 'jong varken. Wegens stedelijke ontwikkeling vanaf midden 19e eeuw werd Veghel later de Parel van de Meierij genoemd, verwijzend naar de regionale functie van Veghel in de Brabantse Midden-Meierij. Veghel ligt aan het nationaal landschap Het Groene Woud.
Veghel is waarschijnlijk ontstaan in de vroege middeleeuwen. De plaatsnaam gaat, wat het laatste deel betreft, vermoedelijk terug op lo 'bos', hier misschien 'poel'. Het eerste deel is mogelijk te verbinden met het Zuid-Nederlandse vigge 'jong varken'. De eerste ontginningen vonden in de vroege middeleeuwen plaats op vruchtbare bosgronden langs de Aa. Grote ontginningen uit die periode waren o.a. De Wielse Hoef bij de Leest; Baecxhoeve, De Hofstad en de Zijtaartse Hoef bij Zijtaart. Een wat afgelegen ontginning vormde het goed Zondveldse Hoef ter hoogte van het Zondveld. Kleinere boeren ontgonnen landerijen als De Donk en het Bergsven ten zuiden van de Leest. In het huidige dorp Veghel vormt het gebied Hezelaar een oude ontginning. Toch lag de oudste kern van Veghel waarschijnlijk niet in het huidige dorp.