Erg leuk om te doen
Augmented Reality Game!
Het plaatsen van hologrammen in de echte wereld is jarenlang pure science fiction geweest maar nu realiteit! De lijn tussen de virtuele wereld en echte wereld vervaagt. Met Augmented Reality wordt de echte wereld aangevuld met computer gegenereerde content! TB Events heeft hier een supergave game voor ontwikkeld! Een hersen krakend dinerspel! In teamvorm ga je aan tafel de strijd aan en los je raadsels, codes en puzzels op om samen punten te scoren. Maar blijf scherp: teamwork en teamgeest stellen je in staat om alle clues en aanwijzingen aan elkaar te koppelen tijdens dit dinerspel.
Wat staat je te wachten tijdens Augmented Reality Game?
Het spel begint met een gedetailleerde briefing, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Vervolgens verdelen we de deelnemers in teams en ga je met een tablet op zoek naar eerste Augmented Reality aanwijzingen, codes en clues in het gebouw.
Dan gaan jullie aan tafel en speel je het spel. Goede tactiek, de juiste links leggen en het kraken van codes zorgen voor een stijgende tafelscore en nieuwe aanwijzingen. Let tijdens het spel dus goed op!
Aan het einde van het spel wordt het winnende team bekend gemaakt.
Augmented Reality Game is te boeken in elke stad in Nederland, België en Duitsland (ook in het Engels & Frans ).
Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.
Erg leuk om te doen
Heel leuk en leuke opdrachten! Leuke om door Brussel te lopen. Ook competitiegevoel was aanwezig. Drankje op voorhand en achteraf waren aangenaam.
Was erg leuk en ook nog veel in beweging!
Genoten van deze escape room met vrienden. De combi van spelen met pubers en volwassenen, waarbij we een digitale verbinding met elkaar hadden. Het spel is heel gevarieerd, logisch nadenken met enkele behoorlijke hersenkrakertjes.