Alles was super geregeld!
Archery Tag, het sensationele uitje van dit moment!
Nieuw in Nederland is Archery Tag! Een versie van Boogschieten waarbij je als teams tegen elkaar kunt strijden en op elkaar kunt schieten! Je speelt met pijlen met foam-tops waardoor je pijnloos elkaar af kunt schieten. Ter extra bescherming draag je ook een masker. Een actief/sportief uitje waarbij de adrenaline hoog op zal lopen!
Wat staat je te wachten tijdens Archery Tag?
Je groep wordt ontspannen ontvangen. Er volgt een uitgebreide instructie over Archery Tag. We beginnen met een oefenronde waarbij je leert om te richten. Eén voor één mag je proberen de verschillende items van je doel te schieten. Als iedereen de skills onder de knie heeft gaan we het veld in waar meerdere obstakels staan. We doen meerdere spelvarianten met als eindspel “the battle”! Hierbij heb je als team het doel om iedereen uit te schakelen of alle spots van de 5-spots target te raken! Een ware end-game! Worden jullie de winnaar van deze gave en sportieve activiteit?
Archery Tag kan zowel binnen als buiten gespeeld worden.
Let op: Locatie van de activiteit en de lunch is niet hetzelfde. Deze liggen op loopafstand van elkaar. In overleg regelen we vervoer voor u van en naar de horeca locatie.
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Enkhuizen begon haar bestaan in de Middeleeuwen als haven- en vissersdorp. Op 9 april 1356 verleende Graaf Willem V Enkhuizen stadsrechten naar het model van Medemblik dat in 1289 stadsrechten kreeg, en werd het verenigd met het naburige dorp Gommerkerspel, waarvan de kern ongeveer op de plaats van de huidige Wester- of Sint-Gomaruskerk moet hebben gelegen. Buitendijks lag nog het "Oostdorp Enkhuizen" dat waarschijnlijk verdronk bij de stormvloed van 1421. In 1422 kregen de bewoners toestemming de restanten van de buitendijks gelegen kerk op te breken en binnendijks een nieuwe kerk te bouwen, de huidige Zuider- of Sint-Pancraskerk. Enige tijd later werd ook begonnen met de bouw van de Westerkerk, en in de wedloop om de grootste en mooiste kerk te bouwen, kwam duidelijk tot uitdrukking hoezeer de vissers van Enkhuizen en de landbouwers van het voormalige Gommerkerspel nog gescheiden gemeenschappen waren. In de 14e eeuw werd ook de eerste haven gegraven, waarvan de huidige Zuiderhavendijk nog is overgebleven. In de 15e en 16e eeuw werd overgegaan tot uitbreiding van de havens en de aanleg van vestingwerken. Deze vestingwerken zouden na een grote stadsuitbreiding aan het einde van de 16e eeuw de vorm krijgen waarin ze nog steeds duidelijk zichtbaar zijn in de stad.
Alles was super geregeld!
Begeleiding was top, voelde de groep goed aan! Leuke activiteit!