Super fijn team event. Mekaar beter leren kennen en terwijl de stad ontdekken. Heerlijk! En dat met een spannend teamspel!
Allo Allo: Kraak de code en vind als eerste “The Fallen Madonna with the Big Boobies!”
Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 3 uur | |
In 259 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.
Super fijn team event. Mekaar beter leren kennen en terwijl de stad ontdekken. Heerlijk! En dat met een spannend teamspel!
We hadden een heel leuke activiteit Allo Allo, heel goed begeleid. Met heel lekker eten in Ibis De Panne. Het weer was ook prachtig. Eén minpuntje: alles is geboekt en betaald vooraf. Echter de dag zelf viel iemand ziek en kon niet mee. We begrijpen dat alles wat voorbereid is uiteraard wel betaald blijft, zoals organisatie en de maaltijd. Dat dranken die niet gebruikt werden (en hergebruikt kunnen worden) wel betaald blijven, dat begrijp ik echt niet.
Een heel leuke activiteit. goede organisatie. voor herhaling vatbaar
Leuke, vriendelijke begeleiding, fijne activiteit