Goede begeleiding, afwisselende spellen, erg leuk!
Uitdagende behendigheidsspelletjes, uitgevoerd door de deelnemers en dit alles bij een klok die terugtelt van 60 Seconden. Een actief en razend spannend uitje dat erg geschikt is voor teambuilding. Samen met vrienden, familie of collega’s ga je strijden om de felbegeerde hoofdprijs. Pak punten met diverse opdrachten en maak jezelf winnaar van het spel 60 seconden!
Wat staat je te wachten?
Bij aankomst wordt de groep verdeeld in verschillende teams. Na een welkomstdrankje gaan we aan de slag! Wie blijkt er verborgen talenten te hebben voor de meest uiteenlopende spellen? Beschik je over lef, tactisch inzicht en doorzettingsvermogen? Dan is 60 Seconden iets voor jou! Vooraf worden de teams geïnformeerd over welke spellen er aan bod komen. De teams kunnen zich hier op voorbereiden en tactisch bepalen wie welk onderdeel gaat spelen. In een hilarische competitieve strijd wordt uiteindelijk bepaald welk team de hoofdprijs mag opeisen.
Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Vanaf 20 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 259 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Gastronomie van generatie op generatie
Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.
Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis
Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.
Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.
Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.
Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.
Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.
Goede begeleiding, afwisselende spellen, erg leuk!
Leuke aanvulling op het feest met leuke opdrachten.
Het was hilarisch dankjewel!
Was heel gezellig!!