Goede begeleiding, afwisselende spellen, erg leuk!
Uitdagende behendigheidsspelletjes, uitgevoerd door de deelnemers en dit alles bij een klok die terugtelt van 60 Seconden. Een actief en razend spannend uitje dat erg geschikt is voor teambuilding. Samen met vrienden, familie of collega’s ga je strijden om de felbegeerde hoofdprijs. Pak punten met diverse opdrachten en maak jezelf winnaar van het spel 60 seconden!
Wat staat je te wachten?
Bij aankomst wordt de groep verdeeld in verschillende teams. Na een welkomstdrankje gaan we aan de slag! Wie blijkt er verborgen talenten te hebben voor de meest uiteenlopende spellen? Beschik je over lef, tactisch inzicht en doorzettingsvermogen? Dan is 60 Seconden iets voor jou! Vooraf worden de teams geïnformeerd over welke spellen er aan bod komen. De teams kunnen zich hier op voorbereiden en tactisch bepalen wie welk onderdeel gaat spelen. In een hilarische competitieve strijd wordt uiteindelijk bepaald welk team de hoofdprijs mag opeisen.
Vraag vrijblijvend een offerte aan!
Vanaf 20 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag |
|
Ongeveer 2 uur | |
In 258 plaatsen mogelijk
|
|
Een onvergetelijk uitje! |
Enkhuizen begon haar bestaan in de Middeleeuwen als haven- en vissersdorp. Op 9 april 1356 verleende Graaf Willem V Enkhuizen stadsrechten naar het model van Medemblik dat in 1289 stadsrechten kreeg, en werd het verenigd met het naburige dorp Gommerkerspel, waarvan de kern ongeveer op de plaats van de huidige Wester- of Sint-Gomaruskerk moet hebben gelegen. Buitendijks lag nog het "Oostdorp Enkhuizen" dat waarschijnlijk verdronk bij de stormvloed van 1421. In 1422 kregen de bewoners toestemming de restanten van de buitendijks gelegen kerk op te breken en binnendijks een nieuwe kerk te bouwen, de huidige Zuider- of Sint-Pancraskerk. Enige tijd later werd ook begonnen met de bouw van de Westerkerk, en in de wedloop om de grootste en mooiste kerk te bouwen, kwam duidelijk tot uitdrukking hoezeer de vissers van Enkhuizen en de landbouwers van het voormalige Gommerkerspel nog gescheiden gemeenschappen waren. In de 14e eeuw werd ook de eerste haven gegraven, waarvan de huidige Zuiderhavendijk nog is overgebleven. In de 15e en 16e eeuw werd overgegaan tot uitbreiding van de havens en de aanleg van vestingwerken. Deze vestingwerken zouden na een grote stadsuitbreiding aan het einde van de 16e eeuw de vorm krijgen waarin ze nog steeds duidelijk zichtbaar zijn in de stad.
Goede begeleiding, afwisselende spellen, erg leuk!
Leuke aanvulling op het feest met leuke opdrachten.
Het was hilarisch dankjewel!
Was heel gezellig!!